راهاندازی مرکز مطالعات بین فرهنگی در دانشگاه آزاد اسلامی واحد زاهدان
به گزارش خبرگزاری آنا، دکتر امینرضا کمالیان در دیدار با مدیرکل دادگستری استان سیستان و بلوچستان به مناسبت هفته قوه قضاییه، با تبریک این هفته و گرامیداشت یاد و خاطره شهید آیتالله بهشتی به عنوان پایهگذار قضاوت اسلامی گفت: از نخستین روزهای انقلاب تلاشهای شبانهروزی اندیشمندان و قضات در جامعه اسلامی با رهنمودهای شهید آیتالله بهشتی بر مبنای اندیشههای اسلامی آغاز شد و اکنون علیرغم تبلیغات منفی غربیها و دشمنان اسلام همچنان با شدت ادامه دارد.
دبیر هیات امنای دانشگاه آزاد اسلامی استان سیستان و بلوچستان افزود: لیکن توسعه قضا همواره متأثر از عملکرد بسیاری از نهادهای کشور از جمله مؤسسات آموزشی عالی است، در این راستا دانشگاه آزاد اسلامی استان خود را مسئول میداند که در کنار تلاشهای گسترده شما عزیزان در حوزه قضا، در عرصههای مختلفی از جمله توسعه فرهنگ قضایی، فرهنگ امنیت و عدالت اجتماعی، تربیت نیروی انسانی مطابق با ارزشهای اسلامی بیش از پیش همراه و همگام با این سازمان باشد.
حمیدی با بیان اینکه آموزش و پژوهش باید به عنوان یک نیاز اساسی برای دانشآموزان و دانشجویان تبیین شود، عنوان کرد: آموزش و پژوهش یک هدف است و رسیدن به این هدف محقق نمیشود مگر اینکه این موضوع در دانشگاه تبدیل به یک فرهنگ شود |
این مسئول با بیان اینکه دانشگاه آزاد اسلامی واحد زاهدان هم اکنون در مقاطع کارشناسی ارشد و دکتری در رشتههای حقوق دانشجو و فارغالتحصیل دارد، گفت: این واحد دانشگاهی در کنار فعالیتهای آموزشی اقدامات پژوهشی اثربخشی نیز داشته و دارد که در این زمینه میتوان به راهاندازی مرکز مطالعات جرمشناسی و پیشگیری از جرائم، مرکز مطالعات بین فرهنگی و گروه مطالعات حقوق تطبیقی و مذاهب تطبیقی اشاره کرد.
مدیرکل دادگستری استان سیستان و بلوچستان هم رسالت مهم دانشگاه را توجه به آموزش و پژوهش دانست و گفت: آموزش و پژوهش یکی از مهمترین نیازهای جامعه اسلامی است و باید این امر در میان دانشجویان و اعضای هیات علمی به عنوان یک اصل در دستور کار قرار گیرد و نهادینه شود.
حجتالاسلام ابراهیم حمیدی با بیان اینکه آموزش و پژوهش باید به عنوان یک نیاز اساسی برای دانشآموزان و دانشجویان تبیین شود، عنوان کرد: آموزش و پژوهش یک هدف است و رسیدن به این هدف محقق نمیشود مگر اینکه این موضوع در دانشگاه تبدیل به یک فرهنگ شود.
این مسئول افزود: دانشگاه محل تولید علم است و محصول تولید علم باید وارد سازمانها و نهادها شود تا منجر به رونق اقتصاد کشور و منتفع شدن مردم از تلاشهای انجام شده در دانشگاه شود، رسیدن به این نتیجه هدف نهایی دانشگاه است.
وی تأکید کرد: با توجه به بروزرسانی قوانین در قوه قضائیه باید دانشگاه در تربیت وکلا و قضات با معاونت منابع انسانی قوهقضائیه ارتباط و تعامل تنگاتنگ داشته و این تعامل بیش از گذشته تقویت شود.
حمیدی استفاده از تحقیقات، طرحهای پژوهشی و پایاننامههای کاربردی دانشجویان و استادان را در راستای تقویت قضات و وکلا امری مهم و ضروری برشمرد و گفت: آسیب جدی جامعه افزایش جرایم و آسیبهای اجتماعی است که قوه قضاییه به تنهایی نمیتواند از عهده این امر برآید و باید یک حرکت جهاد گونه در این زمینه انجام شود و همهی سازمانها به خصوص دانشگاه میتوانند همراهی مناسب با قوه قضاییه باشند.
انتهای پیام/