صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۳:۲۱ - ۱۵ اسفند ۱۳۹۶
معاون علمی و فناوری رئیس‌جمهور تاکید کرد:

لزوم پرهیز از نگاه سیاسی در اعطای جایزه جهانی پیامبر اعظم

جلسه کمیته تخصصی بررسی نحوه اهدای "جایزه جهانی پیامبر اعظم (ع)" صبح امروز به ریاست دکتر محمدرضا مخبردزفولی دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی و با حضور جمعی از اعضای این شورا و صاحب‌نظران علمی و فرهنگی در محل دبیرخانه شورای عالی انقلاب فرهنگی برگزار شد.
کد خبر : 265946

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری آنا از مرکز خبر شورای عالی انقلاب فرهنگی، در ابتدای این جلسه؛ دکتر منصور کبگانیان عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی و دبیر ستاد راهبری اجرای نقشه جامع علمی کشور، گزارشی از اقدامات انجام شده به منظور اصلاح و تبیین روش برخی معیارها و مفاهیم در مورد این جایزه ارائه کرد. وی گفت: ارتقای نقش نهادهای غیردولتی فعال در حوزه علم و فنآوری از نکات مهم این آیین‌نامه است.


در ادامه این جلسه، دکتر مخبر دزفولی هم طی سخنانی گفت: هدف اصلی ما شفاف‌سازی و ابهام‌زدایی از برخی تعاریف موجود در آیین‌نامه است. دانشمندی که برای اهدای جایزه جهانی پیامبر اعظم (ص) برگزیده می‌شود باید نمادی از روحیه علم‌دوستی و خودباوری یک عالم مسلمان باشد.


دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی ادامه داد: نظرات ارائه شده توسط نخبگان علمی و فرهنگی در این زمینه، مبتنی بر نظرات کارشناسی است. هدف از اعطای این جایزه بازآفرینی روحیه خودباوری و عزت‌نفس در میان جامعه علمی مسلمانان است.


وی افزود: دانشمند مسلمانی که شایسته دریافت این جایزه شناخته می‌شود، باید به جامعه مسلمین خدماتی را ارائه داده باشد.


انعطاف در معیارها و شاخص‌های گزینش، رتبه‌بندی و ارزش‌گذاری معیارها و شاخص‌ها، لزوم انطباق آئین‌نامه و اساسنامه، نگاه به حوزه‌های نوپدید علم و فناوری و اکتفاء نکردن به نگارش مقالات و در نظر گرفتن فرآورده و ارزش افزوده حاصل از فعالیت علمی فرد نامزد دریافت جایزه از نظرات و پیشنهادات اعضای شورا در ادامه این جلسه بود.


دکتر سورنا ستاری معاون علمی و فنآوری رئیس جمهور هم در این زمینه گفت: باید نگاه غیر‌سیاسی در اعطای جایزه جهانی پیامبر اعظم(ص) در نظر گرفته شود. در برخی شاخص‌ها هم باید کمی تساهل و تسامح در نظر گرفته شود.


معاون علمی و فناوری رئیس جمهور ادامه داد: باید تلاش کنیم این جایزه به سطح جایزه‌های معتبر علمی جهان ارتقاء پیدا کند.


در پایان این جلسه مقرر شد جلسات شورای سیاست‌گذاری به صورت ماهانه و با ریاست معاون علمی و فناوری رئیس جمهور و با موضوعاتی مانند تعریف مشخص معیارها و شاخص‌های اهدای جایزه جهانی پیامبر اعظم (ص) تشکیل شود.


انتهای پیام/

ارسال نظر