صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۰۹:۵۷ - ۱۴ اسفند ۱۳۹۶

گزارش وضعیت غذاخوری و آشپزخانه‌ دانشگاه‌های علوم پزشکی اعلام شد

رئیس اداره رفاهی و امور خوابگاه‌های وزارت بهداشت گفت: گزارش تفکیکی شاخص‌های اعتبارسنجی آشپزخانه‌ها و سالن‌های غذاخوری دانشجویی دانشگاه‌های علوم پزشکی اعلام شد.
کد خبر : 265503

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری آنا از مفدا، افسانه صادقی در همایش رؤسا و کارشناسان ادارات تغذیه دانشجویی دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور اظهار کرد: یکی از محورهای اصلی خدمات رسانی به دانشجویان تامین و حفظ سلامت و بهداشت غذای دانشجویان و نظارت بر عملکرد دانشگاه‌های علوم پزشکی به عنوان نهاد مسئول در امر تهیه، توزیع و عرضه غذا به دانشجویان است.


رئیس اداره رفاهی و امور خوابگاه‌های وزارت بهداشت گفت: اداره رفاهی به منظور رسیدن به این امر به تدوین و ابلاغ شاخص‌های اعتبارسنجی آشپزخانه‌ها و سالن‌های غذاخوری دانشجویی با هدف بررسی وضعیت موجود و رتبه‌بندی آشپزخانه و سالن‌های غذاخوری دانشجویی و در نهایت ارتقا از وضعیت موجود به استانداردهای مطلوب در این حوزه اقدام کرد.


صادقی افزود: این طرح در قالب ۱۵ شاخص با موضوع تجهیزات، سرانه فضای فیزیکی و واحدهای غذایی ارائه شده به دانشجویان تهیه و پس از برگزاری جلسه آموزشی توجیهی و تشکیل تیم ارزیاب با حضور مدیران دانشجویی مناطق دهگانه و ۲۶ کارشناس، تحقیقات میدانی ارزیابی آشپزخانه و سالن‌های غذاخوری دانشجویی دانشگاه‌های علوم پزشکی شروع شد.


وی گفت: این ارزیابی به مدت ۸۴ روز از اوایل اسفند ۹۵ تا اواخر اردیبهشت ۹۶ صورت پذیرفت که نتایج حاصل از آن ارائه شد.


رئیس اداره رفاهی و امور خوابگاه‌های اداره کل دانشجویی وزارت بهداشت یادآور شد: در جدول تحلیل نهایی آشپزخانه‌ها و سالن‌های غذاخوری دانشجویی دانشگاه‌های علوم پزشکی اعتبار سنجی شدند.


وی گفت: باتوجه به اینکه حد مطلوب نمره اعتبارسنجی آشپزخانه‌ها و سالن‌های غذاخوری دانشجویی دانشگاه‌های علوم پزشکی ۴۰۰ است، دانشگاه‌هایی که بین ۳۰۰ تا ۴۰۰ نمره کسب کرده‌اند، عالی، دانشگاه‌هایی که بین ۲۰۰ تا ۳۰۰ نمره کسب کرده‌اند خوب، دانشگاه‌هایی که بین ۱۰۰ تا ۲۰۰ نمره کسب کرده‌اند متوسط و دانشگاه‌هایی که کمتر از ۱۰۰ نمره کسب کرده‌اند، ضعیف محسوب می شوند.


صادقی افزود: همچنین در جداول جداگانه‌ای که توسط امور رفاهی اداره کل دانشجویی وزارت بهداشت تهیه شده است، گزارش تفکیکی شاخص‌های اعتبارسنجی آشپزخانه‌ها و سالن‌های غذاخوری دانشجویی دانشگاه‌های علوم پزشکی به همراه نمودار گزارش داده شده است.


وی ادامه داد: براساس مجموع نمرات شاخص‌های اعتبارسنجی سالن‌های غذاخوری و آشپزخانه‌های دانشجویی، ۳۲.۱۵ درصد دانشگاه‌های علوم پزشکی در وضعیت عالی، ۵۸.۹۳ درصد دانشگاه‌های علوم پزشکی در وضعیت خوب، ۷.۱۴ درصد دانشگاه‌های علوم پزشکی در حد متوسط و ۱.۷۸ درصد دانشگاه‌های علوم پزشکی در وضعیت ضعیف قرار دارند.


رئیس اداره رفاهی و امور خوابگاه‌های اداره کل دانشجویی وزارت بهداشت تصریح کرد: بر اساس شاخص سرانه فضای غذاخوری دانشجویی، ۷۴.۵۵ درصد دانشگاه‌های علوم پزشکی در وضعیت عالی، ۵.۴۵ درصد دانشگاه‌های علوم پزشکی در وضعیت خوب، ۷.۲۷ درصد دانشگاه‌های علوم پزشکی در حد متوسط و ۱۲.۷۳ درصد دانشگاه‌های علوم پزشکی در وضعیت ضعیف قرار دارند.


انتهای پیام/

ارسال نظر