اوج ایثار را در جنگ تحمیلی مشاهده کردیم
به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا، محمدحسین مقیمی پیش از ظهر امروز در نخستین نشست علمی و تخصصی ایثار اجتماعی به همت دانشگاههای آزاد اسلامی شرق استان تهران که در واحد رودهن برگزار شد اظهار کرد: ایثار اجتماعی مؤلفه مهمی در جامعه امروز است.
وی تصریح کرد: وقتی انقلاب به پیروزی رسید، مسئولان نظام دنبال برنامهریزی برای پیشرفت و توسعه و اهدافی بودند که سالها مردم انتظار میکشیدند.
استاندار تهران ادامه داد: هنوز نهادهای کشور شکل نگرفته بود که جنگ بر ایران تحمیل شد و دشمن از راههای زمین، هوا و دریا خاک ایران را مورد تجاوز قرار داد.
مقیمی گفت: دنبال این بودیم که برنامهای برای رفع کمبودها و ایجاد عدالت در کشور ایجاد کنیم؛ اما دشمنان میدانستند که اگر این برنامهها تحقق یابد، شرایط برای آنها سخت میشود.
وی تصریح کرد: به یک هزار کیلومتر از مرز ما در خشکی و دریا تجاوز شد و دشمن قصد داشت در چند روز کار را تمام کند، اما ارتش و سپاه، شهربانی و کمیتههای انقلابی تا حدودی جلوی دشمن را گرفتند؛ نیروهای مردمی با ایثار و فداکاری دشمن را زمینگیر کردند و بیرون راندند و به مرزهای بینالمللی رسیدیم.
مقیمی خاطرنشان کرد: در آن زمان، صنایع قابلیت تأمین نیازمندیهای جنگ را نداشتند؛ اما دانشجویان همه با هم جمع شدند و نیازهای جبهه را در کارخانهها ساختند و تأمین کردند؛ عمده نیازهای جامعه توسط کارگران به نتیجه میرسد.
وی افزود: دولت و نظام برنامهای برای توسعه کشور با وجود جنگ داشت و وقتی کشور برنامه توسعه دارد و مسئولان مشغول فعالیتهای بزرگ میشوند، برخی مسائل خرد و متوسط فراموش میشود و مشکلاتی برای کشور به وجود میآورد.
استاندار تهران گفت: امروز علیرغم اینکه در راه پیشرفت کشور موفقیتهای بزرگی در زمینه توسعه حوزههای مختلف داریم، اما در حاشیه کارهای بزرگ، درباره برخی موارد غفلت شده است.
مقیمی تصریح کرد: اگرچه این فعالیتها با ایثار و ازخودگذشتگی افرادی به نتیجه رسیده، اما قسمت مغفول مانده به ایثار بیشتری نیاز دارد و در کشور خیرانی راه افتادند و به این کار میپردازند.
انتهای پیام/