صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۹:۲۹ - ۰۵ اسفند ۱۳۹۶
رئیس اداره محیط زیست رزن خبر داد؛

حبس 91 روزه یک کشاورز رزنی به علت تخریب محیط زیست

رئیس اداره محیط زیست رزن گفت: یک کشاورز در شهرستان رزن که نسبت به جمع‌آوری پسماندهای پلاستیکی حاصل از کشت زیر پلاستیک خود بی‌تفاوت بود، به 91 روز حبس محکوم شد.
کد خبر : 263177

به گزارش گروه رسانه های دیگر آنا، مجید اسکندری امروز در گفت‌وگویی اظهار داشت: از ابتدای سال تاکنون اداره حفاظت محیط زیست شهرستان رزن برای 21 کشاورز که اقدام به کشت زیر پلاستیک کرده بودند اخطاریه قانونی صادر کرده است.


وی با بیان اینکه از ابتدای مهرماه کشاورزانی که پس از دریافت اخطاریه نسبت به جمع آوری پسماندهای پلاستیکی اقدام خاصی انجام نداده بودند به مراجع قضایی معرفی شدند افزود: تاکنون 13 پرونده در این خصوص در مراجع قضایی در حال پیگیری است.


رئیس اداره محیط زیست رزن خاطرنشان کرد: پسماندهای پلاستیکی ناشی از کشت‌های زیر پلاستیک جزء پسماندهای کشاورزی به حساب آمده و بر اساس ماده 13 ضوابط و روش‌های مدیریت اجرایی پسماندهای کشاورزی، مراجع قضایی به موجب شکایت وزارت جهاد کشاورزی و سازمان حفاظت محیط زیست در مورد تخلفات مرتبط با مدیریت پسماندهای کشاورزی، به این جرایم رسیدگی می‌کند.


وی اظهار کرد: در همین راستا اداره حفاظت محیط زیست شهرستان رزن به طور جدی با کشاورزانی که نسبت به پسماندهای کشاورزی خصوصاً پسماندهای پلاستیکی بی‌توجه باشند برخورد قانونی خواهد کرد.


اسکندری افزود: در سال جاری پنج نفر دیگر از کشاورزان معرفی شده به مراجع قضایی در این خصوص ملزم به پرداخت جرایم نقدی از 20 میلیون تا 60 میلیون ریال شده‌اند.


وی با بیان اینکه پلاستیک‌های رها شده در زمین‌های کشاورزی نیازمند 100 تا 300 سال زمان برای تجزیه است، گفت: این پسماندها موجب آلودگی خاک، تخریب بافت و ساختمان خاک و در نهایت آلودگی محیط زیست می‌شود.


رئیس اداره محیط زیست رزن تأکید کرد: بسیاری از این کشاورزان که محیط زیست را آلوده می‌کنند بومی رزن نبوده و از استان‌ها و شهرستان‌های مجاور با اجاره زمین‌های کشاورزی برای کشت هندوانه به این شهرستان می‌آیند.


وی افزود: این کشاورزان علاوه بر آسیب رساندن به منابع آبی با رها کردن پسماندهای کشاورزی خصوصاً پلاستیک‌های ناشی از کشت های زیر پلاستیک باعث آلودگی خاک و محیط زیست می‌شوند.


منبع:‌فارس


انتهای پیام/

ارسال نظر