صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۲۲:۱۸ - ۰۲ اسفند ۱۳۹۶

مراقب قندهای پنهان باشید

بسیاری از افراد فکر می‌کنند که اگر کلمه «قند» در لیست عناصر تشکیل‌دهنده مواد غذایی وجود نداشته باشد، احتمالا قند زیادی در این محصولات وجود ندارد.
کد خبر : 262605

به گزارش گروه رسانه های دیگر آنا، متاسفانه این تصور اصلا واقعیت ندارد و می‌تواند باعث زیاده‌روی در مصرف مواد غذایی حاوی قند شود.


وقتی که برچسب محصولات غذایی را بررسی می‌کنید، باید به کلماتی مثل پودر نارگیل، شیرین‌کننده و شربت دقت داشته باشید. علاوه بر این، کلماتی که با پسوند «اوز» پایان می‌یابند و کلماتی مثل آگاو، عسل، مالت، نیشکر و آب‌میوه کنسانتره، همگی نشان‌دهنده این هستند که محصول مورد نظر شما دارای قندهای پنهان است.
تصور اشتباه دیگر این است که اگر محصول غذایی با طعم شیرین همراه نباشد، پس قند ندارد. متخصصان تغذیه معتقدند که این تصور اشتباه باعث می‌شود تا افراد از انواع نوشیدنی‌ها، غلات‌، سس ماکارونی و سس سالاد استفاده کنند، بدون این‌که بدانند در حال مصرف کردن قندها هستند. به همین دلیل است که بررسی کردن برچسب‌ محصولات غذایی، اهمیت خاصی پیدا می‌کند.
برخی افراد هنوز تصور می‌کنند که اگر قرار باشد از مصرف قندها خودداری کنند، دیگر نمی‌توانند دسر بخورند. این تصور هم واقعیت ندارد و اتفاقا کسانی که محدودیت‌های مناسبی در مصرف قندها ایجاد می‌کنند، می‌توانند براساس برنامه‌ریزی پیش بروند و از انواع دسرهای معمولی نیز استفاده کنند. خوردن یک تکه شکلات یا یک تکه کیک خانگی به‌عنوان دسر برای کسانی که قرار است قند مصرف نکنند، هیچ مشکلی ایجاد نمی‌کند. ضمن اینکه تهیه برخی از خوراکی‌ها مانند انواع سس‌های خانگی باعث کاهش مصرف قندهای پنهان می‌شود.


منبع: دکتر سلام


انتهای پیام/

برچسب ها: قند
ارسال نظر