صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۰۲:۱۱ - ۱۲ اسفند ۱۳۹۶
عضو فراکسیون امید مجلس در گفت‌وگو با آنا:

قسمت اعظم نگرانی‌های جامعه، اقتصادی است/ ضرورت بازنگری در نحوه توزیع درآمد کشور

نایب رئیس کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی گفت: یکی از مهم‌ترین نگرانی های مردم تبعیض است و وقتی تبعیض ادامه‌دار شود، تبدیل به ظلم می‌شود.
کد خبر : 262558

داود محمدی در گفت‌وگو با خبرنگار پارلمانی خبرگزاری آنا، با اشاره به بیانات مقام معظم رهبری در دیدار با مردم تبریز درباره عقب‌ماندگی کشور در حوزه عدالت اظهار کرد: عدالت واژه‌ای مقدس است و از کلماتی است که در کنار واژه‌هایی مثل استقلال و آزادی در انقلاب مطرح کردیم.


نماینده مردم تهران، ری، شمیرانات، اسلامشهر و پردیس در مجلس اضافه کرد: اگر ما بخواهیم جامعه بر سیاق درست حرکت کند، همه باید همکاری کنیم تا عدالت اجرایی شود. عدالت در حوزه های اقتصادی، اجرایی، سیاسی و ... باید جاری شود. باید در همه حوزه ها بررسی کنیم تا متوجه شویم کجا برقرای عدالت دچار مشکل شده؛ آنگاه درصدد پیاده‌سازی الزامات عدالت برآییم.


وی با بیان اینکه عدالت در یک حوزه تعریف نمی شود و مرتبط با حوزه های گوناگون است، تاکید کرد: آنچه زودتر از همه حوزه های عدالت به ذهن متبادر می شود، عدالت اقتصادی است. قسمت اعظم نگرانی هایی که ما در جامعه داریم، به این برمی گردد که تلاش نکرده‌ایم عدالت را همه‌جانبه کنیم. بنابراین باید بازنگری کنیم که در کجای مسائل اقتصادی، مالی، کاری و درآمدی کشور و حوزه هایی که منابع میان مردم تقسیم می شد، اشتباه کرده‌ایم و عدالت را برقرار نکرده‌ایم.


محمدی یکی از مهم‌ترین نگرانی های مردم را تبعیض دانست و عنوان کرد: مثلا معلمان از تبعیض نگران هستند و بسیاری از آنان نسبت به حقوق خود معترضند. وقتی به آن‌ها می گوییم کشور مشکل اقتصادی دارد، بلافاصله پاسخ می دهند ما درک می کنیم که کشور دچار مشکل اقتصادی است اما آیا این مشکل اقتصادی تنها برای ماست؟ چطور بر اقشار و نهادهای دیگر چنین وضعیتی حاکم نیست؟


وی افزود: وقتی تبعیض ادامه‌دار شود، ظلم است. اگر به عدالت توجه کنیم، می بینیم می توان بسیاری از مشکلات را در قالب آن حل کرد.


نایب رئیس کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس در پاسخ به این پرسش که با وجود اهمیت عدالت در زمان انقلاب، چطور جامعه از جاده عدالت منحرف شد، گفت: جامعه روزبه‌روز در حال تحول است. ما انقلاب کردیم و ارزش هایی را مطرح کردیم. بلافاصله بسیاری از قدرت های استعماری و دیکتاتوری جهان در نقطه مقابل ما ایستادند؛ چراکه به ارزش هایی که ما مطرح کرده بودیم، باور نداشتند.


داود محمدی یادآور شد: ایستادگی در مقابل دیکتاتورهای جهان برای ما مشکل ایجاد کرد. ما چندین سال در حال جنگ در جبهه ها بودیم و به همین دلیل برای پرداختن به بسیاری از مسائل فرصت کافی نداشتیم. جنگ تحمیلی برای ما بسیار نگران‌کننده بود. مقابله استکبار با ما باعث شد قدری از مسائل اساسی دور شویم. این بی توجهی به تدریج تداوم یافت و اکنون در این نقطه قرار داریم.


نماینده مردم تهران با اشاره به اینکه علی‌رغم مشکلات پیشرفت‌های خوبی هم در کشور داشته‌ایم، گفت: ما دارای یک قانون اساسی بسیار خوب هستیم که مردم‌سالاری در تمام ابعاد آن به چشم می خورد اما در بعضی جاها به آن عمل نشد. همچنین به حوزه آزادی ها کمتر پرداخته شد. با وجود پیشرفت‌ها بازهم نگرانی هایی برای مردم آزاردهنده است؛ به‌ویژه در حوزه مسائل اقتصادی که باید تلاش کنیم با یک بازنگری نسبت به برطرف‌سازی آن اقدام کنیم.



انتهای پیام/

ارسال نظر