صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۴:۳۵ - ۰۲ اسفند ۱۳۹۶
عضو هیات رئیسه انجمن سکته مغزی ایران :

20 درصد از سکته‌های مغزی در جوانان رخ می‌دهد

عضو هیات رئیسه انجمن سکته مغزی ایران گفت: در کشور ما حدود 20 درصد سکته‌های مغزی در افراد جوان و زیر 50 سال رخ می‌دهد.
کد خبر : 262439

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری آنا، دکتر فرامرز امیری، عضو هیات رئیسه انجمن سکته مغزی ایران در حاشیه دهمین کنگره بین‌المللی استروک ایران در جمع خبرنگاران در خصوص میزان شیوع سکته مغزی در جوانان، گفت: هنگامی که از سکته مغزی صحبت می‌کنیم معمولا افراد مسن در ذهن ما تجسم می‌شوند این موضوع در حالی است که در کشور ما حدود 20درصد سکته‌های مغزی در افراد جوان و زیر 50سال رخ می‌دهد.


وی افزود: سکته مغزی حتی در مواقعی در نوجوانان و کودکان نیز اتفاق می‌افتد که در چنین مواقعی ما باید به دنبال عوامل غیراکتسابی باشیم که این عوامل غیراکتسابی می‌توانند مادرزادی باشند.


این متخصص مغز و اعصاب گفت: معمولا سندروم‌هایی که در این مواقع می‌بینیم سندروم‌های شریانی و وریدی بوده که در سکته کودکان و نوزادان مشاهده می‌شوند و شایع‌ترین دلیل این حوادث بیماری‌های مادرزادی است.


وی افزود: معمولا تداخل‌های دارویی باعث بروز سکته مغزی نمی‌شود، اما باید توجه کنیم که ما هرگونه عامل خارجی که وارد بدن می‌شود، به عنوان دارو می‌شناسیم. این مواد می‌توانند شیمیایی و یا حتی مواد مخدر باشند.


امیری تصریح کرد: داروهایی که باعث افزایش فشار خون می‌شوند می‌توانند زمینه‌ساز سکته‌های مغزی باشند.سکته مغزی را به عنوان یک بیماری اکتسابی می‌شناسیم و عواملی که بر سکته‌های مغزی موثر هستند در دسته عوامل ژنتیکی و محیطی قرار می‌گیرند.


این متخصص مغز و اعصاب در پایان گفت: استعمال سیگار، کم تحرکی، قندخون بالا و رژیم غذایی نامناسب از جمله عوامی هستند که در بروز سکته مغزی نقش اساسی ایفا می‌کنند که لازم است هر یک از ما در زندگی خود آن را کنترل کنیم.


انتهای پیام/

ارسال نظر