صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۳:۵۸ - ۲۹ بهمن ۱۳۹۶
معاون فرهنگی دانشگاه شاهد:

مهم‌ترین الزام تحقق تمدن نوین اسلامی داشتن نظام تعلیم و تربیت کامل است

معاون فرهنگی دانشگاه شاهد و مسئول کمیسیون تعلیم و تربیت همایش تمدن نوین اسلامی بر اهمیت نظام تعلیم و تربیت در تحقق تمدن نوین اسلامی تاکید کرد.
کد خبر : 261701

به گزارش خبرنگار گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، دکتر محسن فرمهیمی فراهانی نظام تعلیم و تربیت را در تحقق تمدن نوین اسلامی مهم دانست و اظهار کرد: از مهم‌ترین الزامات تحقق تمدن نوین اسلامی داشتن نظام تعلیم و تربیت کارآمد است. وجود نظام آموزشی در تراز تحقق تمدن نوین اسلامی ضروری است و نظام آموزشی در بعد نرم‌افزار و سخت‌افزار جهت تحقق تمدن نوین اسلامی نقش بی‌بدیلی دارد.


به گفته فرمهیمی فراهانی تولید علم و فرمول تحقق، خردورزی، تربیت نیروی انسانی، تربیت انسان تراز تمدن اسلامی از نظام آموزش و تعلیم و تربیت برمی‌خیزد.


وی با بیان اینکه باید از تجارب موفق کشورهای دیگر در تعلیم و تربیت استفاده کرد، گفت: آینده‌نگری در تعلیم و تربیت از ضروریات است. آموزش سبک زندگی اسلامی، تقویت سرمایه و اعتماد اجتماعی و تربیت فکری و معنوی از طریق نظام آموزشی میسر می‌شود.


فرمهیمی فراهانی نقش تعلیم و تربیت را در نظام آموزش محوری خواند و ادامه داد: نیروی انسانی و مدیریت مهم‌ترین زیرنظام تعلیم و تربیت است.


وی با اشاره به همایش تمدن نوین اسلامی بیان کرد: بعد از برگزاری دو دوره از این همایش شاهد افزایش روز افزون ارسال مقالات به دبیرخانه همایش تمدن نوین اسلامی هستیم. این استقبال نشان می‌دهد همایش تمدن نوین اسلامی به این حد از بلوغ رسیده است که می‌تواند گامی در تحقق تمدن نوین اسلامی در بعد اندیشه و نظر بردارد.


فرمهیمی فراهانی عنوان کرد: 8 محور و 24 نظام مسائل برای همایش امسال در نظر گرفته شده است.


به گفته معاون فرهنگی دانشگاه شاهد مدیریت برنامه‌ریزی و مدلسازی تربیتی مناسب برای تحقق تمدن، چالش‌ها و آسیب‌های نظام تربیتی با نظر به تمدن نوین اسلامی، اسناد بالا دستی در حوزه تعلیم و تربیت تمدن نوین اسلامی، جایگاه تعلیم و تربیت در قرآن و سنت با رویکرد تمدنی، لوازم و اقتضائات مرجعیت تعلیم و تربیت اسلامی با رویکرد تمدنی، جایگاه اخلاق اسلامی در تحقق تمدن نوین اسلامی، مواجهه تربیتی با فضای مجازی در تحقق تمدن نوین اسلامی و نقش نهادهای رسمی و غیر رسمی تربیتی در تحقق تمدن نوین اسلامی از محورهای اصلی همایش است.


انتهای پیام/

ارسال نظر