صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۷:۲۵ - ۲۸ بهمن ۱۳۹۶

تدوین دستورالعمل اجرایی جامع پایش عملکرد دانشگاه‌های علوم پزشکی

مسئول نظارت و پایش عملکرد مالی و بودجه دانشگاه ها و دانشکده های علوم پزشکی گفت: دستورالعمل اجرایی جامع پایش عملکرد دانشگاه‌های علوم پزشکی سراسر کشور و واحدهای مستقل و غیر مستقل با هدف اطمینان از مدیریت بهینه منابع و مصارف، توزیع مناسب منابع و کنترل منطقی هزینه‌­ها و افزایش کیفیت خدمات و ارتقاء بهره‌وری تدوین شده است.
کد خبر : 261517

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری آنا از روابط عمومی معاونت توسعه مدیریت و منابع وزارت بهداشت، جواد جعفری، معاون حسابداری مدیریت مرکز بودجه و پایش عملکرد وزارت بهداشت و مسئول نظارت و پایش عملکرد مالی و بودجه دانشگاه‌ها و دانشکده های علوم پزشکی گفت: سنجش عملکرد در هر مؤسسه و دستگاه­ اجرایی، از اهمیت بالایی برخوردار است و مدیریت مؤثر بستگی به اندازه‌­گیری، ارزیابی، برنامه­ریزی و بهبود عملکرد سازمانی دارد.


معاون مرکز بودجه و پایش عملکرد وزارت بهداشت ادامه داد: نظام ارزیابی بستر مناسبی را برای ارتقاء کیفیت خدمات و شفافیت عملکرد ایجاد می­کند. رصد تحقق اهداف سازمانی از طریق سنجش عملکرد و همچنین کارآیی و اثربخشی هر سازمانی از اصول اصلی پویایی هر سازمان است.


جعفری ابراز کرد: طبق بند 10 سیاست های کلی سلامت، ابلاغی مقام معظم رهبری در زمینه تأمین منابع مالی پایدار در بخش سلامت و با تأکید بر شفاف سازی قانونمند درآمدها، هزینه‌ها و فعالیت‌ها و طبق بند 3 و 9 سیاست های کلی اقتصاد مقاومتی و به منظور پایش و ارزیابی دانشگاه‌های علوم پزشکی سراسر کشور و سازمان‌های تابعه؛ دستورالعمل اجرایی جامع پایش عملکرد دانشگاه‌های علوم پزشکی سراسر کشور و واحدهای مستقل و غیر مستقل با هدف اطمینان از مدیریت بهینه منابع و مصارف، توزیع مناسب منابع و کنترل منطقی هزینه‌­ها و افزایش کیفیت خدمات و ارتقاء بهره‌وری و با اهداف اختصاصی از جمله کنترل فرایندهای حرفه‌ای مالی، ارتقاء و بهبود کنترل‌­های داخلی، اطمینان از ثبت یکنواخت رویدادهای مالی، مقایسه اطلاعات مالی و بودجه دانشگاه‌­های همسطح و شناسایی نقاط قوت و قابل بهبود و ارائه راهکارهای سازنده واحدهای مالی و بودجه دانشگاه‌های علوم پزشکی تدوین شد.


مسئول دبیرخانه کمیته پایش و نظارت کشوری تحول سلامت اضافه کرد: این دستورالعمل مشتمل بر چهار فصل از جمله کلیات، ساختار اجرایی، فرآیند پایش و تحلیل نتایج آن در 16 ماده و با استناد به ماده 105 آئین‌­نامه مالی و معاملاتی توسط کمیته فنی تخصصی مالی و بودجه تصویب و ابلاغ شده است.


معاون مرکز بودجه و پایش عملکرد وزارت بهداشت با بیان اینکه تیم پایش در دانشگاه‌های مقصد مستقر شده‌اند، افزود: ۱۲۰ نفر از از مربیان نظام نوین مالی از سطح دانشگاه‌های علوم پزشکی برای این منظور انتخاب شدند و در ۱۹ گروه شامل ۱۰۵ نفر آقا و ۱۵ نفر خانم سازماندهی شدند. عملیات پایش در ۴۳۲ واحد شامل ۶۳ ستاد، ۳۲ معاونت، ۱۷۰ بیمارستان، ۹۴ شبکه بهداشت و ۷۴ دانشکده انجام شده است.


مسئول نظارت و پایش عملکرد مالی و بودجه دانشگاه‌ها و دانشکده‌های علوم پزشکی گفت: براساس این دستورالعمل و با همکاری دانشگاه‌ها برنامه‌های پایش به صورت جدی اجرا می‌شود، به نحوی که مرحله نخست پایش در آبان ماه 96 انجام شد و گزارش آن به استحضار مقام عالی وزارت بهداشت رسید که موجب تقدیر وی قرار گرفته است. همچنین این گزارش به صورت جامع و کامل به معاونین توسعه مدیریت و منابع دانشگاه ها ارسال شده است و انتظار می رود معاونین توسعه دانشگاه ها نیز نسبت به اصلاح موارد قابل بهبود در دانشگاه دستورات مقتضی را صادر کنند.


انتهای پیام/

ارسال نظر