صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۱:۲۶ - ۲۹ بهمن ۱۳۹۶
نماینده  مردم ابهر در مجلس شورای اسلامی:

اروپا و آمریکا بعد از برجام نقش پلیس خوب و بد را بازی می‌کنند

عضوکمیسیون صنایع و معادن مجلس گفت: اروپا و آمریکا بعد از برجام نقش پلیس خوب و بد را بازی می‌کنند، اما انتهای سیاست‌های آنان در قبال ایران یکی و با یکدیگر متحد هستند.
کد خبر : 261506

محمد عزیزی در گفت‌وگو با خبرنگار پارلمانی خبرگزاری آنا، در واکنش به یادداشت روزنامه شرق درخصوص مذاکره موشکی ایران با اروپا که 24 بهمن ماه منتشر شد، اظهارداشت: اروپا و آمریکا بعد از برجام نقش پلیس خوب و بد را بازی می‌کنند، اما انتهای سیاست‌های آنان در قبال ایران یکی و با یکدیگر متحد هستند.


وی با تاکید بر اینکه منافع آمریکا در همراهی با اروپایی‌هاست و اینها به دنبال امتیازگری بیشتر هستند، تصریح کرد: در برجام هم یکی از آن‌ها نقش طرف خشن‌تر را ایفا کرد و دیگری سخن از مذاکره و مسالمت گفت و تلاش کرد در قالب صلح امتیاز بگیرد. این‌ها از هم جدا نیستند و هرکدام به یک شکل تلاش می‌کنند تا امتیاز بگیرند.


عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس با بیان اینکه راه درست برای ایران عمل به اقتصاد مقاومتی است، گفت: باید مطابق سیاست‌های اقتصاد مقاومتی مقام معظم رهبری عمل و تلاش کنیم روی پای خود بایستیم و به داشته‌های خود بیفزاییم.


عزیزی با بیان اینکه از مذاکرات هم نباید دست کشید، گفت: رایزنی و ارتباطات در دنیای امروز حرف اول را می‌زند. باید لابی‌گری‌های خود را داشته باشیم و توجه به کشورهای شرق آسیا مثل چین و کره جنوبی را فراموش نکنیم.


نماینده مردم ابهر در مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: باید تلاش کنیم امتیازهای خود را بگیریم و باید مراقب باشیم زیاد امتیاز ندهیم.


به گزارش آنا، روزنامه شرق در یادداشتی نوشت: ایران با اروپا گفت‌وگویی شروع کند که در آن علت منطقی توسعه موشکی ایران مطرح شود. این گفت‌وگو از «در اختیارداشتن امکانات پیشرفته نیروی هوایی» باید شروع شده تا آلترناتیو آن توسعه موشکی معرفی شود. چنین استدلالی در میان صاحب‌نظران، تحلیلگران و مراکز فکری اروپا و آمریکا گوش شنوا دارد و حاصلش این خواهد بود که اگر اروپا تقاضای محدودیت در توسعه صنعت موشکی ایران دارد، باید آستین بالا زده و نیروی هوایی ایران را به مجهز‌ترین امکانات آراسته کند.


این یادداشت تصریح می‌کند: سه کشور فرانسه، آلمان و بریتانیا حاضرند با احتیاط وارد این بحث با ایران شوند؛ به شرط آنکه اطمینان و اعتماد آنها جلب شود. تصور می‌شود این فرصتی گران‌قیمت برای ایران خواهد بود که هم نیروی هوایی خود را بعد از ٤٠ سال بازسازی کند و هم از نظر سیاسی، برای مهار ترامپ، اروپا را در کنار خود داشته باشد و هم غیر از روسیه و آمریکا، بازیگرانی جدید ولی قوی در کنار خود در منطقه خاورمیانه داشته باشد که علاوه بر آمریکا، دو بازیگر منطقه‌ای یعنی اسرائیل و عربستان هم روی آن حساب کنند؛ چنان که آقای امانوئل مکرون برای دوری از ایران دست رد بر سینه عربستان زد.


انتهای پیام/

ارسال نظر