رادیولوژیستها نگران آینده شغلیشان هستند
به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری آنا، دکتر جلال جلال شکوهی، رئیس انجمن رادیولوژی ایران در حاشیه سمینار دو روزه تصویر برداری زنان، افزود: سمینار تصویربرداری زنان یک کنگره دورهای است که با کنگره سالیانه این انجمن متفاوت است. این کنگره براساس جامعه رادیولوژی تصمیم گیری و موضوعی که در کنگره امسال مطرح میشود تصویر برداری زنان است.
وی ادامه داد: همانطور که میدانید در اغلب کشورها، زنان نصف جمعیت را تشکیل میدهند و سلامت آنها روی جامعه تأثیر بسزایی دارد.
رئیس انجمن رادیولوژی ایران درخصوص اعتراضات اخیر این گروه اظهار کرد: جامعه رادیولوژیستها صرفنظر از موضوع تعرفهها، اعتراضات متعددی از بخشی از تصمیم گیریهای وزارت بهداشت داشتهاند که عمدتا در خصوص این تصمیم گیریها با انجمن ما مشورت نشده بود.
وی گفت: انجمنها نهادهای مردمی و غیر دولتی هستند که افراد حرفهای و فنی در آن جمع شدهاند. وزارتخانهها و دولتها باید از آنها استفاده کنند.
جلال شکوهی تصریح کرد: تصمیم گیری برای مناطق محروم زیر نظر خود انجمن رادیولوژیستها نیز هست اما برای تصمیم گیری راجع به آن باید مشورت بیشتری کرد. حتی برخی اطلاعات تخصصی که ما در اختیار وزارت بهداشت قرار میدهیم، مورد استفاده قرار نمیگیرد.
رئیس انجمن رادیولوژی ایران یادآور شد: اخیراً بخشنامههایی مصوب شده که در خصوص آن با ما مشورت نشده است. مانند گاردلاینهای سونوگرافی که خوشبختانه به دستور وزیر ملغی شد. در جلسات متعددی که با معاونت درمان داشتیم در خصوص گاردلاینها، به پزشک زنان اختیاراتی داده شد که اگر به رادیولوژیستها می گفتند میتوانستند آنها را انجام دهند.
وی یادآور شد: بیش از ۱۲ سال است که مصوبهای داریم که اگر پزشک زنان در مطب اقدامات رادیولوژیستی انجام دهد باید جریمه شود اما نظارتی بر آنها نیست.
جلال شکوهی در پایان خاطر نشان کرد: با افزایش قیمت دستگاههای رادیولوژی و کاهش نرخ تعرفهها، اغلب متخصصین این رشته نگران آینده شغلی خود شدهاند.
انتهای پیام/