صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۳:۱۱ - ۲۶ بهمن ۱۳۹۶
دبیرکل حزب زنان جمهوری اسلامی در مجمع عمومی:

قدرت در جامعه اسلامی باید صرف تقویت نظام و ارزش‌های اسلامی شود

دبیرکل حزب زنان جمهوری اسلامی گفت: احزاب غربی قدرت را به عنوان هدف دنبال می‌کنند اما در جامعه اسلامی باید از قدرت در جهت تقویت نظام و ارزش‌های اسلامی و جلوگیری از نفوذ استفاده شود.
کد خبر : 261009

به گزارش حوزه احزاب گروه سیاسی خبرگزاری آنا، فاطمه آلیا صبح امروز پنجشنبه در کنگره دوسالانه مجمع عمومی حزب زنان جمهوری اسلامی که در محل سالن اجتماعات باقرالعلوم دانشگاه سوره برگزار شد، اظهارداشت: ما در بیانات مقام معظم رهبری مکررا دیدیم که تقوای فردی و جمعی در فعالیت‌های سیاسی بسیار مهم است و مقام معظم رهبری در دیدارهای خود با نمایندگان به این مسئله تأکید فراوانی دارند.


وی افزود: ما باید توجه داشته باشیم که تحزب غربی وجوه تمایز بسیاری با حزب‌گرایی در کشور ما دارد، چرا که احزاب غربی قدرت را به عنوان هدف دنبال می‌کنند، اما در جامعه ما قدرت وسیله‌ای است که بتوانیم ارزش‌های اسلامی را حفظ کنیم.


دبیرکل حزب زنان جمهوری اسلامی تصریح کرد: در جامعه اسلامی باید از قدرت در جهت تقویت نظام و ارزش‌های اسلامی و جلوگیری از نفوذ استفاده شود.
آلیا بیان کرد: افرادی که حرف و عمل‌شان با یکدیگر مغایرت دارد، سوژه خوبی برای یارگیری هستند و در طول سالیان پس از انقلاب نیز معمولا جاسوس‌ها از میان همین افراد انتخاب شده‌اند.


وی ادامه داد: در حوزه محیط زیست، جاسوس‌ها برای آنکه از منابع ثروت و اورانیوم باخبر شوند و اطلاعات کشور ما را به سازمان‌های جاسوسی اسرائیل و انگلیس بدهند، حیوانات را در اختیار گرفته بودند.


دبیرکل حزب زنان جمهوری اسلامی تأکید کرد: لذا مسئولین با رأی مردم انتخاب می‌شوند و باید در انتخاب افرادی که در مسئولیت‌های مهم و خطیر قرار می‌دهند، دقت بیشتری داشته باشند.


آلیا با اشاره به طرح مسئله رفراندوم در حماسه 22 بهمن تأکید کرد: حماسه 22 بهمن رفراندومی تماشایی بود که همگان آن را مشاهده کردند، وزیر خارجه صهیونیستی دو سه روز پس از پیروزی انقلاب گفته بود که زلزله‌ای در ایران اتفاق افتاده و بزودی امواج آن خاورمیانه و دنیا را فراخواهد گرفت، لذا انقلاب اسلامی جرقه‌ای برای بیداری کشورهای اسلامی بود. پس باید بدانیم تنها افرادی که ما را در پیشبرد آرمان‌های جمهوری اسلامی یاری می‌کنند، وحدت است.


وی افزود: مقام معظم رهبری نیز می‌فرمایند اگر ما یک حزب مومن و فعال داشته باشیم بهتر می‌توانیم وحدت را حفظ کنیم.


دبیرکل حزب زنان جمهوری اسلامی با اشاره به کارکردهای احزاب در ایران، اذعان کرد: احزاب سیاسی کشور فارغ از هر گرایشی که دارند باید به منظور تقویت جمهوری اسلامی حضوری فعال داشته باشند، به عنوان مثال انتخابات تقویت‌کننده نظام است، لذا تشکل‌های سیاسی باید از تقویت این شاخصه تأکید بیشتری داشته باشند.


وی افزود: گاهی متوجه می‌شویم که برخی افراد گرایش به سمت تحزب غربی دارند و از مبانی عدول می‌کنند و در چنین شرایطی در ذهن مردم علامت‌های سوال زیادی به وجود خواهد آمد.


آلیا ادامه داد: احزاب باید با شکل‌دهی گفتمان به تقویت وحدت در جامعه بپردازند، چرا که فلسفه وجودی حزب این است که واسطه بین مردم و حاکمیت باشد و مطالبات آنها را پیگیری کند.


وی تصریح کرد: نمی‌شود مسئولی در آستانه 40 سالگی انقلاب بگوید که مشکلات موجود باید با عزم ملی حل شود.


دبیرکل حزب زنان جمهوری اسلامی در پایان خاطرنشان کرد: برخی مسئولان در جبهه رفراندوم 22 بهمن به دنبال رفراندوم دیگری هستند تا مشکل جناحی برخی گروه‌ها حل شود، امام (ره) حزب دولت‌ساخته را به شدت نفی می‌کردند، به این معنا که اگر افرادی پس از رسیدن به قدرت از تشکیل حزب در جهت پیشبرد مقاصد خود استفاده کنند، این امر با موازین نظام ما مغایرت ندارد. البته اگر حزب به منظور تشکیل دولت و مجلس ایجاد شود، امری مثبت تلقی می‌شود.


انتهای پیام/

ارسال نظر