صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۶:۳۱ - ۲۵ بهمن ۱۳۹۶

نمایه‌سازی مقالات برتر کنفرانس بین‌المللی سیستم‌های الکترونیک قدرت در IEEE

دبیر علمی نهمین کنفرانس بین‌المللی سیستم‌ها و فناوری‌های الکترونیک قدرت و محرکه‌های الکتریکی اعلام کرد در این دوره از کنفرانس 10 مقاله برتر این کنفرانس در ژورنال امیرکبیر منتشر می‌شود.
کد خبر : 260773

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری آنا از روابط عمومی دانشگاه صنعتی امیرکبیر، دکتر فتحی دبیر علمی نهمین کنفرانس بین‌المللی سیستم‌ها و فناوری‌های الکترونیک قدرت و محرکه‌های الکتریکی با اشاره به برگزاری نهمین دور از این کنفرانس در دانشگاه صنعتی امیرکبیر، گفت: در دوره‌های قبل این کنفرانس در سایر دانشگاه های کشور برگزاری شده است.


وی برگزاری این کنفرانس را یکی از مهمترین کنفرانس‌های علمی کشور دانست و ادامه داد: بر این اساس در کمیته علمی آن از افراد شناخته‌شده‌ای عضو هستند.


فتحی ایجاد شرایطی برای تبادل یافته های علمی، توسعه همکاری های علمی را از اهداف برگزاری این کنفرانس نام برد و یادآوری کرد: در این کنفرانس 190 مقاله از کشورهای کانادا، چین، دانمارک، آلمان و کره ارسال شد.


دبیر علمی نهمین کنفرانس بین‌المللی سیستم‌ها و فناوری‌های الکترونیک قدرت و محرکه‌های الکتریکی اضافه کرد: از تعداد مقالات ارسال شده 76 مقاله برای ارائه شفاهی و 34 مقاله برای ارائه پوستر انتخاب شدند.


فتحی برگزاری 7 کارگاه آموزشی و پنل‌های تخصصی را از دیگر برنامه‌های جانبی این کنفرانس نام برد و یادآوری کرد: در این دوره از کنفرانس 10 مقاله برتر این کنفرانس در ژورنال امیرکبیر منتشر می‌شود ضمن آنکه در IEEE نیز نمایه‌سازی می‌شود.


وی با اشاره به اهمیت الکترونیک قدرت، توضیح داد: الکترونیک قدرت یکی از موضوعات مهم روز در جهان است؛ چراکه این سیستم‌ها در همه حوزه‌ها از خانه و اداره تا صنعت و شبکه‌های برق کاربرد دارد.


عضو هیات علمی دانشگاه صنعتی امیرکبیر با بیان اینکه حوزه‌هایی چون تولید پراکنده، شبکه‌های هوشمند و منابع انرژی تجدید بدون به کارگیری الکترونیک قدرت امکان‌پذیر نیست چراکه برای اتصال خروجی منابع تجدیدپذیر به شبکه نیاز به تبدیل و تغییراتی در مشخصه‌های برق است که این امر با سیستم‌های الکترونیک قدرت میسر است.


فتحی اضافه کرد: علاوه بر آن این سیستم‌ها در زمینه‌های مختلفی مانند شبکه‌های قدرت در حمل و نقل الکتریکی و همچنین استفاده بهینه از انرژی و کاهش آلودگی هوا نقس مهمی دارند.


انتهای پیام/

ارسال نظر