صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری

۶ روش جدید جهت برطرف نمودن بوی بد دهان در صبح

برخی چیزها بوی بد دهان در صبح را از بین می برد. چه بویی شبیه گوگرد باشد یا عرق یا شیر فاسد، و غیره
کد خبر : 260560

به گزارش گروه رسانه های دیگر آنا، در حالی که تعداد اندکی از افراد پذیرفته اند( یا متوجه شده اند) که دهنشان صبح ها بوی بدی می دهد، تقریبا همه ی ما مواقعی از آن رنج برده ایم.
به این دلیل درحالی که بوی بد دهان ممکن است بر اثر عوامل مختلفی از جمله بیماری لثه، مصرف تنباکو وحتی مشکلات مربوط به دستگاه گوارش باشد، اغلب نتیجه ی فرایند بسیار طبیعی کم کاری غدد بزاق دهان در هنگام خواب است.
بزاق راه طبیعی برای محافظت از ما در برابر بوی بد دهان است، بزاق سالم حاوی غلظت بالای اکسیژن است که دشمن طبیعی باکتری های ناشی از بوی بد دهان می باشد. کاهش بزاق در طول شب، با عادت خوابیدن با دهان باز ترکیب شده که بسیاری از ما مستعد آن هستیم و شرایط مطلوب خشکی را ایجاد می کند که به باکتری اجازه ی تکثیر می دهد. بعلاوه بیش از ۲۰۰ دارو که معمولا تجویز می شوند، مانند داروهای ضد افسردگی، قرص های قلب و مسکن ها، عوارض جانبی شان خشکی دهان است. بنابراین به جای استفاده از دهان شویه ای که یک دقیقه آن را در دهان خود می چرخانید، جهت مبارزه با بوی بد دهان پس از برخاستن از خواب چه کنیم؟


دندان ها را بیشتر مسواک زده ونخ دندان بکشید
ذرات غذایی که در طول شب بین فواصل دندان قرار می گیرند، جذب کننده های اصلی باکتری می باشند. زمانی که باکتری به این ذرات جذب شود، گاز مضری آزاد می کند که باعث ایجاد بوی بد دهان می شود. بنابراین قبل از اینکه چاره ای برای آن بیاندیشید، به مدت پنج دقیقه دندان ها را مسواک زده و نخ دندان بکشید و با این کار هرگونه ماده ی غذایی که در طول روز در دهانتان انباشته شده را از بین ببرید. پس از استفاده از نخ دندان از خوردن و آشامیدن هر چیزی بهجز آب خودداری کنید.


زبان خود را تمیز کنید
زبان شما بزرگترین منبع برای تجمع باکتری های بد بو می باشد و به همین دلیل باید مرتب تمیز شود. حتی با مسواکتان نیز می توانید آن را تمیز کنید یا درصورتی که تمیز کردن زبان با مسواک برایتان مشکل ایجاد می کند، از زبان شوی استفاده کنید. زبان شوی را ته زبان خود قرار دهید و دو یا سه بار آن را به زبان خود بکشید. جهت حفظ دهان از باکتری هایی که سبب بد بو شدن آن می شوند، حداقل یکبار در روز این کار را بلافاصله پس از مسواک زدن انجام دهید.


از ضد عفونی کننده ها پرهیز کنید
کافئین، الکل و دیگرضد عفونی کننده ها مانند تنباکو خشکی دهان را تشدید می کنند، بنابراین مراقب عادات خوراکی خود باشید. این مورد درخصوص دهانشویی که مصرف می کنید نیز صدق می کند. از آنجا که بسیاری از فورمول ها حاوی الکل هستند، به دقت برچسب محصول را بخوانید تا اطمینان حاصل نمائید که دهان شوی بدون الکل مصرف می کنید. مگر اینکه حاوی زایلیتول باشد، یک الکل قندی که باعث تولید بزاق می شود.
آدامس
جریان بزاق را در طول روز با جویدن آدامس افزایش دهید، یا اگر خیلی احساس خستگی می کنید، آب نبات نعنایی بمکید. فقط از آنجایی که مصرف بیش از حد مواد شیرین، ممکن است تولید باکتری بد را تحریک نماید، اطمینان حاصل کنید که انواع بدون قند آن را انتخاب می کنید.


با بینی تنفس کنید
ممکن است عجیب به نظر برسد اما کاری است که بسیاری افراد هر شب انجام می دهند. برای بسیاری از ما که از را دهان تنفس می کنیم، فکر کردن به اینکه خود را منحصرا مجبور به تنفس از راه بینی نمائیم کار دشواری است اما با این کار رطوبت دهان در هنگام بیدار شدن از خواب حفظ می شود و علاوه برحفظ رطوبت می توانید باکتری های بد بوی دهان را از بین ببرید. دهانی که خشک شده باشد، بوی بدی می دهد به همین دلیل صبح بعد از خواب بوی بد دهانتان بدتر می شود.


موز بخورید
احتمالا از خاصیت بد بو بودن برخی مواد غذایی مانند پیاز، سیر، پنیر و قهوه آگاهی دارید، اما آیا می دانستید رژیم های غذایی کم کربوهیدرات، باعث بوی بد دهان می شوند. اساسا هنگامی که بدن شما برای تولید انرژی بجای تبدیل کربوهیدرات به انرژی از تبدیل چربی استفاده می کنید، سعی کنید کربوهیدرات های مفید مانند سیب و موز را به عنوان تنقلات در رژیم غذایی خود بگنجانید. همچنین می توانید از موز جهت سفید کردن دندان نیز استفاده کنید.


منبع: مجله سلامت


انتهای پیام/

ارسال نظر