صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۵:۲۷ - ۲۴ بهمن ۱۳۹۶

تبدیل تهدید به فرصت با نظارت والدین بر کودکان در فضای مجازی

یک آسیب‌شناس با اشاره به تبدیل تهدید فضای مجازی به فرصت گفت: یکی از مهمترین فرصت‌ها می‌تواند در قالب مجموعه‌های کنترل شده و نظارتی از سوی والدین برای کودکان و نوجوانان به اجرا درآید که نقش تولیدکنندگان برنامک‌های نظارتی مانند زیست‌بوم مجازی درسا، مسیر تحقق آن خواهد بود.
کد خبر : 260418

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری آنا، مجید ابهری با در جریان قرار گرفتن فعالیت‌های زیست‌بوم مجازی درسا، از ورود بخش خصوصی به تولید و سالم‌سازی این محیط ابراز خرسندی کرد و گفت: فضای مجازی نیازمند برنامه‌ریزی و مدیریتی است که بتواند از طریق آن، بیش از پیش از خطرات این تیغ دو لبه به سوی مزایای آن حرکت کند.


وی با اشاره به حداقل سن استفاده از تلفن همراه در کشور که به ۸ سال کاهش یافته است، افزود: امروزه این ابزار بسیار فراتر از یک محیط ارتباطی عمل کرده و کاربری آن در زمینه بازی و سرگرمی نیز نمایان می‌شود.


این کارشناس ادامه داد: کاربری تلفن همراه یا تبلت برای کودکان و نوجوانان باید با برنامه‌هایی مانند خانواده درسا که مناسب این سنین طراحی و تولید شده‌اند، بین این گروه سنی حساس، توسعه و ترویج یابد تا به واسطه آن بتوان محیط فرهنگی ایرانی اسلامی را کنترل کرد.


این آسیب‌شناس اجتماعی همچنین یکی از معضلات امروز فضای مجازی در داخل کشور را کمبود توجه ارگان‌های دولتی و آموزشی کشور نسبت به برنامه‌ها و بازی‌های مخصوص به کودکان و نوجوانان عنوان و اظهار کرد: این بی‌توجهی در عصر حاضر تا جایی پیش رفته است که کودکان به راحتی و با کمترین زحمت می‌توانند به هرگونه محتوا و بازی دسترسی داشته باشند و ناگفته نماند که 85 درصد از آنها محتوای خشونت‌آمیز کشتار، تیراندازی و امثال آن تشکیل می‌دهد.


ابهری ادامه داد: این در حالی است که استانداردهای مدونی برای استفاده کودکان از برنامه‌ها و محتواهای مجازی در دنیا وجود دارد و اجرای آن در داخل کشور و از لحاظ بومی نیز می‌تواند نوعی دستیابی به استانداردهای جهانی باشد که دنیای درسا به عنوان برنامکی که از سوی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی رونمایی شد جزو همین موارد به شمار می‌رود و مهمترین شاخصه آن، تعیین سطح و نوع دسترسی فرزندان به برنامه‌ها و دسترسی‌های تلفن همراه بر اساس سن کودک و صلاحدید والدین است.


انتهای پیام/

ارسال نظر