صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

ورزش

سلامت

پژوهش

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

علم +

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۵:۴۱ - ۲۳ بهمن ۱۳۹۶
معاون پژوهش و فناوری وزارت علوم تاکید کرد؛

امکان اشتغال جوانان از طریق تاسیس شرکت‌های دانش‌بنیان

معاون پژوهش و فناوری وزارت علوم در مراسم بهره‌برداری از فاز اول پروژه پارک علم و فناوری استان مرکزی تاکید کرد: از طریق تاسیس شرکت‌های دانش‌بنیان می‌توان با هزینه بسیار کمتر و با ایده بیشتر زمینه اشتغال جوانان را فراهم کرد.
کد خبر : 260116

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری آنا از اداره کل روابط عمومی وزارت علوم، دکتر مسعود برومند، معاون پژوهش و فناوری وزارت علوم در جلسه مشترک هیات رئیسه دانشگاه‌های اراک، صنعتی اراک و تفرش با تبریک به مناسبت سی و نهمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی، گفت: در دهه ۱۳۴۰ با افتتاح شرکت‌هایی چون آذرآب و ماشین‌سازی در استان مرکزی زمینه فعالیت و اشتغال و در نتیجه صنعتی‌شدن کشور فراهم شد، اما این فرآیند در شرایط کنونی تغییر کرده زیرا سرمایه‌گذاری برای ایجاد شغل از این طریق هزینه بالایی را می‌طلبد.


وی افزود: اکو‌سیستم یا زیست‌بوم نو‌آوری در کشور زمانی تکمیل می‌شود که فرآیند نوآوری به صورت کامل در آن شکل بگیرد.


برومند گفت: در حال حاضر ۴۲ پارک علم و فناوری و حدود ۱۸۶ مرکز رشد در کشور در حال فعالیت است که حدود ۳۰ هزار شغل از طریق پارک‌های علم و فناوری ایجاد شده است.


معاون پژوهش و فناوری وزارت علوم خاطرنشان کرد: بخش عظیمی از زیر‌ساخت‌های نوآوری ما در پارک‌های علم و فناوری شکل گرفته است.


برومند افزود: پارک‌های علم و فناوری باید در آینده مأمنی برای شتاب‌دهنده‌ها باشند و شرایط مساعدی را برای ذی‌نفعان خود که دانشگاه‌ها و شرکت‌های دانش‌بنیان هستند فراهم کنند.


وی در پایان توجه به سه عنصر تیم یا منابع انسانی، امکانات و ابزار و فرآیندها را در پروسه تکمیل نوآوری مهم و ضروری دانست و گفت: عنصر سوم یعنی فرآیند در این پروسه جایگاه ویژه‌ای دارد. ‌


انتهای پیام/

ارسال نظر