صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

ورزش

سلامت

پژوهش

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

علم +

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۶:۰۰ - ۲۳ بهمن ۱۳۹۶

نشست مخفیانه شرکت‌های فناوری و دولت‌ها درباره هوش مصنوعی

روز گذشته تعدادی از مدیران ارشد شرکت‌های بزرگ فناوری جلسه‌ای را در حاشیه مجمع دولت‌های جهان با سران چند کشور خاص برگزار کردند تا در مورد آینده هوش مصنوعی تصمیم بگیرند.
کد خبر : 260079

به گزارش گروه رسانه‌های دیگر خبرگزاری آنا، از جمله دیگر موضوعات این جلسه می‌توان به بررسی ویژگی‌های نسل جدید دولت‌ها که بر مبنای فناوری شکل می‌گیرند، خط مشی‌های مورد استفاده دولت‌ها برای ارتقای کیفیت زندگی با استفاده از هوش مصنوعی، نحوه مدیریت کاربرد هوش مصنوعی و تعیین نهاد مسئول در این زمینه و ایجاد برخی هماهنگی‌های دیگر اشاره کرد.


میزبانی این نشست را دانشگاه‌ هاروارد و عمر بن سلطان العلما وزیر هوش مصنوعی دولت امارات با همکاری یکدیگر بر عهده داشته‌اند. نشست یادشده پشت درب‌های بسته برگزار شده و هدف اصلی از تشکیل آن تعیین نقشه راه ملت‌های جهان برای استفاده از هوش مصنوعی بوده است.


در این نشست نمایندگانی از سازمان ملل، موسسه مهندسان برق و الکترونیک آمریکا (IEEE)، سازمان همکاری و توسعه اقتصادی (OCED) با ۳۵ کشور عضو از آمریکای شمالی و اروپا و نمایندگانی از شرکت‌های مایکروسافت، فیس‌بوک، نست، آمازون و درایو حضور داشته‌اند. از جمله کشورهایی که حضور نمایندگان آنها در این نشست افشا شده است می‌توان به ایتالیا، فرانسه، استونی، کانادا، روسیه، سنگاپور، استرالیا و امارات اشاره کرد.


بر اساس اطلاعات محدودی که از این نشست به دست آمده عمر بن سلطان العلما وزیر هوش مصنوعی دولت امارات در نشست یادشده گفته است: «امروز روزی است که تاریخ را تغییر خواهد داد و هر زمان که گروهی از افراد با چنین تنوعی گردهم می‌آیند اتفاقات بزرگی رخ می‌دهد».


حاضران در این نشست در مورد موضوعات دیگری همچون خطرات هوش مصنوعی برای حیات بشریت، شیوه سامان دهی تحقیقات علمی در این زمینه، نحوه تاثیرگذاری هوش مصنوعی بر جنبه‌های مختلف اجتماعی، سیاسی و فرهنگی حیات انسان نیز به بحث نشسته‌اند.


منبع: مهر


انتهای پیام/

ارسال نظر