صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۰۷:۴۸ - ۲۲ بهمن ۱۳۹۶
نماینده مردم لاهیجان درمجلس:

نمایندگان مجلس طرحی برای کاهش هزینه‌های جاری کشور ارائه می‌کنند

نماینده مردم لاهیجان درمجلس گفت: کادر کشورهای دیگر که جمعیتی بالاتر از ما دارند، نسبت به ما کادر اداری خیلی کوچک‌تری دارند و هزینه جاری آن‌ها کمتر از هزینه های عمرانی است. در حال حاضر برخی از نمایندگان درصدد ارائه طرحی هستند تا برای کاهش هزینه های جاری چاره‌اندیشی کنند.
کد خبر : 259553

ذبیح نیکفر لیالستانی در گفت‌وگو با خبرنگار پارلمانی خبرگزاری آنا، با بیان اینکه سال‌هاست بیشترین بودجه کشور صرف هزینه های جاری می شود و بودجه عمرانی به حداقل رسیده است، عنوان کرد: امسال بودجه عمرانی از سال های پیش هم کمتر می شود. باید سازوکاری فراهم شود که بخش اداری ما کوچک‌تر شود.


وی افزود: کادر کشورهای دیگر که جمعیتی بالاتر از ما دارند، نسبت به ما کادر اداری خیلی کوچک‌تری دارند و هزینه جاری آن‌ها کمتر از هزینه های عمرانی است. در حال حاضر برخی از نمایندگان درصدد ارائه طرحی هستند تا برای کاهش هزینه های جاری چاره‌اندیشی کنند.


نماینده مردم لاهیجان در مجلس ادامه داد: در برنامه ششم توسعه و مصوبات بودجه هرسال به کوچک شدن دولت اشاره می شود اما متاسفانه دولت نه تنها کوچک نمی شود، بلکه هرسال فربه‌تر هم می شود. طراحان طرح تحول اداری درصدد هستند سازوکاری بچینند که از این فضا خارج شویم.


عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس با اشاره به اینکه فرهنگ کار باید در جامعه و سیستم آموزش و دانشگاه ما تغییر کند، بیان کرد: در حال حاضر سیستم آموزشی به گونه‌ای است که دانشجویان بیشتر مدرک‌گرا شده اند و تحصیلات آنان منجر به ایجاد کارایی نمی شود. به همین دلیل بسیاری از آنان به دنبال کار اداری معمولی هستند.


نیکفر لیالستانی با بیان اینکه مثلا تحصیلکردگان حوزه کشاورزی حاضر نیستند وارد زمین کشاورزی شوند و به تولید بپردازند، گفت: البته برای قشر جویای کار موانعی هم ایجاد می شود که قابل اعتناست و بایستی از سوی دولت و مجلس برطرف شود. باید از نبوغ و استعدادهای خود در حوزه های مختلف استفاده کنیم و واردات را محدود کنیم تا بتوانیم شرایط تولید و اشتغال را بهبود بخشیم و ضریب امنیت غذایی خود را هم بالا ببریم.


وضع تعرفه برای واردات تراریخته‌ها؛ میدانی برای ورود محصولات ناسالم


نماینده مردم لاهیجان در مجلس شورای اسلامی در بخش دیگری از سخنان خود بیان کرد: متاسفانه معاون اول رئیس جمهور با پیشنهاد سه وزارتخانه بهداشت و درمان، وزارت جهاد کشاورزی و وزارت ارتباطات و فناوری دستورالعملی را امضا کرده‌اند که میدانی برای ورود تراریخته ها خواهد بود. ضمن اینکه کمیسیون تلفیق هم در کمال تاسف این دستورالعمل را تایید کرده است تا واردات محصولات تراریخته با دریافت 10 درصد عوارض گمرکی صورت بگیرد.


نیکفر ادامه داد: اکنون واردات برخی محصولات کشاورزی بیش از نیاز کشور اتفاق می افتد و نوع واردات هم خالی از اشکال نیست. خصوصا تراریخته‌ها آلوده به سموم و مواد شیمیایی است.


واردات چای از پرداخت مالیات بر ارزش افزوده معاف شد!


این نماینده مجلس دهم در بخش بعدی سخنان خود گفت: در قانون توسعه ششم تصویب شده که از صادرات محصولات خشک‌شده کشاورزی نباید مالیات بر ارزش افزوده دریافت شود اما متاسفانه سازمان امور مالیاتی این معافیت را به اشتباه برای واردات لحاظ کرده است. این سبب می شود بازهم محصولی مثل چای ارزان‌تر و راحت‌تر از گذشته وارد شود.


نیکفر لیالستانی اضافه کرد: این قانون مورد اعتراض ماست و امیدواریم لغو شود تا یک قدم به سمت بهتر شدن اوضاع در حوزه محصولات کشاورزی برویم.


انتهای پیام/

ارسال نظر