صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۴:۱۲ - ۲۰ بهمن ۱۳۹۶
واکنش روسای دانشکده‌های علوم تربیتی و روان شناسی به تصمیم وزیر؛

حذف آزمون «سپماد» دوره ابتدایی، سرآغاز تحولات اساسی در راستای سند تحول بنیادین

روسای دانشکده‌های روانشناسی و علوم تربیتی سراسر کشور، حذف تمامی آزمون‌ها از دوره ابتدایی را سرآغاز تحولات اساسی در راستای سند تحول بنیادین و برنامه درسی ملی در نظام آموزش‌و‌پرورش اعلام کردند.
کد خبر : 259304

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری آنا، روسای دانشکده‌های روانشناسی و علوم تربیتی سراسر کشور در حمایت از اقدام وزیر آموزش‌و‌پرورش در جهت حذف هر گونه آزمون ورودی برای مدارس پایه هفتم، حذف آزمون ورودی موسسات و حذف ورود کتاب‌های کمک آموزشی در دوره تحصیلی ابتدایی بیانیه‌ای صادر کردند.


متن بیانیه به شرح زیر است:
«باسمه تعالی
تصمیم ارزشمند و منطقی وزارت آموزش‌و‌پرورش و شورای عالی آموزش‌و‌پرورش در جهت حذف هرگونه آزمون وروردی برای مدارس پایه هفتم، همچنین حذف آزمون‌های ورودی موسسات و استفاده از کتاب‌های کمک آموزشی در دوره ابتدایی بارقه امید را در جامعه علمی کشور به ویژه اساتید و متخصصان علوم تربیتی و روان شناسی ایجاد کرد، این تصمیم درست و علمی به لطف و عنایت الهی جریان تعلیم و تربیت را در بنیادی‌ترین دوره تحصیلی احیا خواهد کرد و با حذف فشار ناشی از استرس آزمون‌های متعدد، فرصت خلاقیت، شادابی و نشاط را برای کودکان این سرزمین فراهم خواهد کرد.


ما روسای دانشکده‌های روان شناسی و علوم تربیتی دانشگاه‌های سراسر کشور از این اقدام ارزشمند استقبال کرده و از آن حمایت می‌کنیم. بدون شک این حرکت قاطع سرآغاز تحولات اساسی در راستای سند تحول بنیادین و برنامه درسی ملی در نظام آموزش‌و‌پرورش است. به امید روزی که همه کودکان ایران در فضایی برابر از فرصت‌های یاددهی و یادگیری، از آموختن لذت ببرند و برای زندگی آماده شوند.»



انتهای پیام/

ارسال نظر