صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری

فلفل قرمز از سبزیجات مورد علاقه در جهان است!

فلفل قرمز از جمله موادی است که بهتر است در دوره بارداری و تا چند ماه بعد از زایمان مصرف نشود زیرا کودکان چند ماه پس از تولد به تدریج از رشد بهتری از دستگاه گوارش برخوردار شده و قدرت هضم این قبیل موادغذایی منتقل شده از شیر مادر را پیدا می کنند.
کد خبر : 259204

به گزارش گروه رسانه های دیگر آنا، فلفل یکی از سبزیجات مورد علاقه در جهان است که به غذا افزوده می شود یا همراه غذا خورده می شود. اما به علت تندی و طبع گرمی که دارد برای همه افراد توصیه نمی شود. توجه کنید که این افراد هرگز نباید فلفل بخورند... اگر افرادی که هرگز نباید فلفل بخورند، رعایت نکنن مبتلا به بیماری می شوند و سلامتی خود را به خطر می اندازند.


مصرف فلفل در دوران سردرد:


افرادی که سردرد دارند نباید فلفل بخورند. همچنین فلفل در بعضی دختران ایجاد سر درد می کند.


مصرف فلفل قرمز در بارداری و شیردهی:


فلفل قرمز از جمله موادی است که بهتر است در دوره بارداری و تا چند ماه بعد از زایمان مصرف نشود . زیرا کودکان چند ماه پس از تولد به تدریج از رشد بهتری از دستگاه گوارش برخوردار شده و قدرت هضم این قبیل موادغذایی منتقل شده از شیر مادر را پیدا می کنند.


۱ . مصرف فلفل قرمز برای کودکان چندان توصیه نمیشود.


۲ . خوردن فلفل قرمز در عده ای ایجاد ناراحتی می کند و اشخاصی که دارای مزاج گرم هستند نمی توانند فلفل قر مز تند را بخصوص د رمصارف داخل تحمل نمایند و به علاوه اشخاصی که آلرژی دارند از خوردن و مصرف آن محروم می باشند بهتر است مصرف فلفل قر مز تند همیشه با جلب نظر و مشورت با کارشناسان گیاه درمانی و پزشکان باشد .


۳ . اگر مصرف فلفل تند یا قر مز بیش از اندازه مجاز باشد به تومورهای سرطانی منجر می گردد و اگر در حد مجاز مصرف شود می‌تواند اثرات ضد سرطانی خود را نشان دهد.


۴ . مصرف فلفل تند سرعت سوخت و ساز را در بدن بالا می‌برد و به همین خاطر به لاغر شدن کمک می‌کند. اما «کاپسایسین» یک ماده فعال در فلفل است که موجب التهاب بافتی می‌شود و اگر به مقدار زیاد استفاده شود می‌تواند به لایه مخاطی معده و روده آسیب جدی وارد کند.


۵ . فلفل قرمز می تواند مری را تحریک کرده و منجر به درد سوزش سر دل شود .خوردن فلفل قرمز می تواند یک مشکل بزرگ را برای افراد مبتلا به سندرم روده و یا کسانی که در حال حاضر از سوزش سر دل حتی به صورت مزمن رنج می برند فراهم سازد .


منبع: عصر ایران


انتهای پیام/

برچسب ها: سبزیجات
ارسال نظر