صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۴:۳۹ - ۱۸ بهمن ۱۳۹۶
عضو فرهنگستان علوم پزشکی کشور در گفت‌وگو با آنا:

انقلابی‌های پشیمان، خستگی خود را به به ملت ایران تعمیم ندهند

نماینده رئیس دانشگاه در هیات نظارت بر تشکل‌‌های دانشگاهیان دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی تهران گفت: انقلابی‌های پشیمان نباید خستگی را به ملت فداکار ایران تعمیم دهند و خود آنها هستند که قوای فکری‌شان تحلیل رفته و یا ذائقه‌ها و روحیات‌شان تغییر کرده است.
کد خبر : 258864

دکتر خلیل علی محمدزاده در گفت‌وگو با خبرنگار گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، با بزرگداشت سی و نهمین سالگرد انقلاب اسلامی گفت: مردم، انقلاب اسلامی و نظام جمهوری اسلامی را دوست دارند و همواره از ایمان، صفا، سادگی، اخلاص و ایثار جوانان و عناصر انقلابی در سال‌های نخست انقلاب و دفاع مقدس و دوره‌های گوناگون آن به نیکی و مبارکی یاد می‌کنند و خواستار استمرار و داوم این ارزش‌ها و تحقق همه آرمان‌های انقلاب اسلامی هستند.


وی با برشمردن برخی از دستاوردهای انقلاب اسلامی بیان کرد: دهه فجر، هر سال فرا می‌رسد تا به ما یادآور شود و بیاموزد که در راه به ثمر رسیدن این حماسه بزرگ، چه منابع و سرمایه‌های گرانبهایی صرف شده و چه مجاهدت‌هایی انجام شده و ما باید با تمام وجود پاسدار دستاوردها و نعمت استقلال، آزادی و جمهوری اسلامی ایران باشیم.


نماینده رئیس دانشگاه در هیات نظارت بر تشکل‌ دانشگاهیان دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی تهران تصریح کرد: اندکی از آن‌هایی که روزگاری شعارهای انقلاب را سر می‌دادند و ای بسا در راه این انقلاب تلاش‌های موثری هم نموده‌اند، با گذشت زمان شاید گرفتار فرسودگی شده باشند و حرف های بیگانگان را بزنند، انقلابی‌های پشیمان، در همه انقلاب‌ها یافت می‌شوند و از جمله دلایل اصلی ایجاد آن نیز رفاه‌زدگی، عقب‌نشینی از ارزش‌ها، کم‌تحملی، ترس از دشمن و ضعف تحلیل و ندیدن افق‌های دور دست است.


علی‌محمدزاده افزود: این افراد نباید این خستگی را به ملت فداکار ایران تعمیم دهند و بدانند که این خود آنها هستند که قوای فکری‌شان تحلیل رفته و یا ذائقه‌ها و روحیات‌شان تغییر کرده است و انقلاب اسلامی و توده‌های مردم ایران تا ساختن فرهنگ و تمدن نوین و پیشرفته ایرانی-اسلامی و تحقق همه اهداف عالی همچنان ادامه دارد.


این استاد دانشگاه، ولایت فقیه را ضامن بقا و تداوم خط مشی انقلاب اسلامی خواند و گفت: این روزها دشمنان بیش از پیش شاهد جایگاه و عظمت این کانون تابناک ایمان و معنویت در هدایت نهضت عظیم امام خمینی(ره) در ایران و اقصی نقاط دنیا هستند، بنابراین بر فعالیت‌های خود در تضعیف این رکن رکین انقلاب اسلامی برای مقابله با حرکت پویای آن افزوده‌اند و متاسفانه از برخی افراد ساده لوح و دنیاپرست در داخل نیز دسته شکست خورده‌ای برای خود فراهم آورده‌اند که آب در هاون می‌کوبند، غافل از اینکه انقلاب خمینی(ره)، شیران در بیشه فراوان دارد که در هر مرحله‌ای و به هنگام نیاز، رهبر فرزانه خود را بیش از پیش یاری نموده و هرگز او را تنها نخواهند گذاشت.


عضو شورای مرکزی کانون دانشگاهیان ایران اسلامی استان تهران، شعار "نه شرقی، نه غربی، جمهوری اسلامی"، را اصل خدشه‌ناپذیر و محوری نظام اسلامی دانست و ادامه داد: در سایه این شعار و عمل به آن، عزت و اقتدار بزرگی نصیب انقلاب اسلامی ایران شده است و این استقلال و عدم وابستگی را همواره باید حفظ و نگهداری نمود.


وی گفت: از جمله ضعف‌هایی که وجود دارد، اشغال برخی جایگاه‌های مدیریتی توسط افراد ناکارآمد و افرادی است که خود را خدمتگزار مردم نمی‌دانند و همچنین کم‌توجهی به مشکلات مستضعفان و محرومین جامعه است، که امام راحل(ره) آنان را ولی نعمت توصیف می‌کرد و می‌فرمود من یک موی این کوخ‌نشینان را با تمام دارایی کاخ‌نشینان عوض نمیکنم.


وی ادامه داد: با کمال تاسف این عده با ندانم کاری‌های خود و احساس مسئولیت کمی که در قبال مشکلات و ضرورت آرامش و آسایش مردم دارند، با پایمال کردن حقوق افراد و محرومان، گاهی بر درد و رنج آنان می‌افزایند و زندگی را بر آن‌ها دشوار می‌کنند.


علی‌محمدزاده عنوان کرد: دشمنان ایران و اسلام مانند دوره‌های قبل از انقلاب و در جریان پیروزی آن و در قالب توطئه‌ها و دسیسه‌هایی که در دوره‌های مختلف حیات نظام اسلامی به اجرا گذاشتند، همچنان روند جلوگیری از استقرار و تداوم ارزش‌ها و آرمان‌های اسلامی را دنبال می‌کنند، بازگشت به این ارزش‌ها و آرمان‌ها و حضور انسان‌ها و مدیریت‌های انقلابی در صحنه‌های خدمت، راهبرد مهمی است که باید به جد به آن پرداخته شود.


این استاد دانشگاه چالش‌هایی چون فقر، فساد و تبعیض و بی‌عدالتی در گوشه‌هایی از جامعه اسلامی را از جمله کوتاهی هایی ذکر کرد که در پیدایش آن‌ها بخش‌های مختلفی مقصرند و گفت: اینها آفت‌های جامعه ما هستند. بیش از دو دهه هست که در این موضوعات مقام معظم رهبری به تفضیل سخن می‌گویند و رهنمود می‌دهند و آفت‌زدایی می‌کنند، البته دولت‌ها و سایر قوا نیز در این ارتبط کوشش‌هایی داشته‌اند، لیکن جهت‌گیری‌ها و عملکردها در قوای مختلف از سرعت، جامعیت و فراگیری لازم برخوردار نیست و به نظر می‌رسد، ظرفیت‌های بزرگی وجود دارد و وقت آن رسیده که در این زمینه‌ها طرحی نو افکنده شود و یک عملیات دقیق بر اساس قوانین، تکالیف، نظارت‌های همگانی و با بهره‌گیری از برنامه‌های مطلوب و اثربخش صورت گیرد.


نماینده رئیس دانشگاه در هیات نظارت بر تشکل‌ دانشگاهیان دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی تهران با بیان اینکه عدالت یکی از نشانه‌های جامعه اسلامی است بیان کرد: تا زمانی که نتوانیم عدالت را در کشور پیاده کنیم، شاهد چهره فقر در بخشی از جامعه خواهیم بود، که خود این فقر آسیب‌های فراوانی را در ابعاد و زمینه‌های مختلف به همراه دارد.


وی افزود: در سایه عدالت است که فقر از جامعه زدوده می شود و این اقدام با بقا و پویایی انقلاب اسلامی ارتباط مستحکم دارد.


علی‌محمدزاده با اشاره به دو درس بزرگ امام خمینی به همه آزادگان جهان یعنی دشمن‌شناسی و دشمن‌ستیزی گفت: برخی این مسائل را به بازی می‌گیرند و از کید و مکر دشمنان و جهانخواران غفلت می‌کنند و یا گاهی با این تعابیر برای ناکارآمدی‌ها و ناتوانی‌ها، سرپوشی درست می‌کنند، اما واقعیت این است که بدون فهم عمیق این واژه‌ها و مصادیق آن‌ها و تدوین استراتژی‌های لازم در این رابطه نمی‌‌توان بر معضلات گوناگون چیره شد.


نماینده رئیس دانشگاه آزاد در هیات نظارت بر تشکل‌ دانشگاهیان دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی تهران یکی دیگر از مولفه‌های تاثیرگذار در تداوم انقلاب اسلامی را احترام به آزادی‌ عنوان و اظهار کرد: احترام به آزادی مهم است یعنی همه مردم در محدوده شرع و قانون آزاد باشند و فعالیت داشته باشند و از هیچ چیزی جز شرع و قانون واهمه نداشته باشند. البته همه باید اصولی که در شرع و قانون مشخص شده را بپذیرند و به آن احترام بگذارند.


این استاد دانشگاه با اشاره به این کلام شهید مطهری که «انقلاب فرزندخور نیست؛ بلکه غفلت از نفوذ و رخنه‌ فرصت‌‌طلبان است که فاجعه به بار می‌آورد»، گفت: هر جا رویگردانی از اصول و مبانی انقلاب و نیز تهاجم علیه طرح‌ها و نهادهای مردمی و انقلابی وجود دارد، قدر مسلم در آنجا با پدیده نفوذ، انحراف و التقاط روبرو هستیم.


علی‌محمدزاده افزود: این جریان‌ها در پی آنند که انقلابیون مومن را از همه میدان‌های دفاع از انقلاب و فضلیت‌های آن به در کنند و کار را به جایی بکشانند که افراد حتی برای دفاع از کیان اسلام، انقلاب اسلامی و ولایت فقیه، احساس خجالت کنند.


وی القای ناامیدی و ناکارآمدی در همه بخش‌های نظام اسلامی را از دیگر اقدامات مخالفان و دشمنان انقلاب دانست و گفت: کارنامه انقلاب اسلامی ذر حوزه‌های گوناگون در طی این چهار دهه، با حجم سنگینی از توطئه‌های خارجی و داخلی که انقلاب با آنها مقابله کرده، بسیار درخشان است. البته کار مانده و مطالبات فراوانی نیز وجود دارد که باید دستگاه‌های مختلف با دقت، حوصله و جلب حمایت و توجه مردم در تحقق چشم‌اندازی که برای آینده نظام ترسیم شده، بدان اهتمام لازم نشان دهند.


نماینده رئیس دانشگاه در هیات نظارت بر تشکل‌ دانشگاهیان دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی تهران وظایف استادان و دانشجویان انقلابی در دانشگاه‌ها را با اهمیت برشمرد و بیان کرد: بی‌تفاوتی نسبت به مسائل دینی، انقلابی و مشکلات مردم در دانشگاه‌ها پذیرفته نیست و باید با بازخوانی شعارهای انقلاب و تبیین راهبردها و سیره امام(ره) و رهبری انقلاب اسلامی، در دفاع از ارزش‌ها و تربیت نیرو برای حفظ انقلاب و فهم حرکت درست آن و مطالبات و انتظاراتی که از دانشگاه‌ها وجود دارد، گام‌های اساسی برداشت.


عضو فرهنگستان علوم پزشکی کشور با اشاره به پیام اخیر مقام معظم رهبری خطاب به نشست انجمن‌های اسلامی دانشجویان در اروپا گفت: اگر در کارها، رضایت الهی را در نظر بگیریم و شوق انجام وظیفه را در خود و تشکل‌هایی که در آن‌ها عضو هستیم، تقویت کنیم. توفیق هدایت الهی نیز به کمک خواهد آمد و اقدامات برکت خواهد یافت و در پی آن، رستگاری و سعادت جامعه هم بهتر رقم می‌خورد.


علی‌محمدزاده وحدت و همدلی را رمز پیروزی، ثبات و استمرار انقلاب اسلامی ایران توصیف کرد و گفت: اختلاف‌نظرها، انتقادات و گاه اعتراض‌هایی که در میان مردم و در درون مجموعه‌های انقلابی وجود دارد، برای آفت‌زدایی از مسیر حرکت انقلاب اسلامی است و جریان‌های ضدانقلاب و ضدمردم که دل در گرو دشمن دارند، انتظار شکست این انقلاب را می‌کشند، بدانند که این مردم در سختی‌ها و عبور از گردنه‌های خطرناک، ید واحد هستند و ماموریت استقامت و کمک دارند و آرمان‌های بلند امام(ره) و شهیدان را فراموش نمی‌کنند.


این استاد دانشگاه در پایان درباره برخی رسانه‌های معاند که با بزرگنمایی اعتراضات اخیر، به دنبال نتیجه گیری غیرواقعی از مسیر حرکت مردم ایران بودند افزود: رسانه‌های بین‌المللی اگر صداقت دارند، راهپیمایی مردم در جشن پیروزی انقلاب اسلامی یعنی 22 بهمن را به تصویر کشند، تا معلوم شود که مردم اگر چه گله‌مندی‌هایی از برخی مسئولین و دستگاه‌ها دارند، ولی پای انقلاب، امام، رهبری و آرمان‌های شهیدان محکم و استوار ایستاده‌اند و در پیمودن راه انقلاب اسلامی لحظه‌ای تعلل و کوتاهی نخواهند کرد.


انتهای پیام/

ارسال نظر