صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۲:۲۶ - ۰۹ تير ۱۳۹۴
رئیس مرکز سنجش وزارت آموزش‌وپرورش در گفت‌و‌گو با آنا مطرح کرد

اعلام نتایج اعتراضات به نمرات امتحانات نهایی تا ۱۵ تیر/تحلیل نمرات امتحانات نهایی و گزارش نتایج به برنامه‌ریزان ملی

رئیس مرکز سنجش وزارت آموزش‌وپرورش با اشاره به اعلام نتایج اعتراضات دانش‌آموزان به نمرات امتحانات نهایی تا ۱۵ تیر گفت:‌ نمرات امتحانات با هدف مشخص شدن وضعیت هر منطقه تحلیل و در اختیار برنامه‌ریزان کلان، ملی و استانی قرار می‌گیرد تا مشخص شود وضعیت دانش‌آموزان رو به بهبود است یا دچار ضعف شده‌اند.
کد خبر : 25877

عبدالرسول عمادی در گفت‌وگو با خبرنگار اجتماعی خبرگزاری آنا، با اشاره به پایان امتحانات نهایی دانش‌آموزان و اعلام نتایج آن بیان کرد:‌ هم‌اکنون در مرحله رسیدگی به اعتراضات دانش‌آموزان هستیم که تا 15 تیر نتایج اعتراضات دانش‌آموزان اعلام و نمرات نهایی شده در سامانه مربوطه ثبت خواهد شد.


وی با بیان اینکه پس از ثبت نمرات امتحانات نهایی در سامانه اقدام به تحلیل نتایج می‌کنیم، عنوان کرد: بر این اساس نمرات دانش آموزان در سال 94 با سال 93 مقایسه می‌شود و برای این کار، جداولی را تهیه کرده‌ایم که وضعیت هر استان، شهرستان، منطقه و مدرسه را مقایسه کرده و میزان افت و خیز هر منطقه‌ای مشخص می‌شود. این جدول‌ها نشان می‌دهد که وضعیت هر منطقه در مقایسه با سال گذشته چه تغییری کرده است.


رئیس مرکز سنجش وزارت آموزش و پرورش با اشاره به اینکه تحلیل نمرات امتحانات نهایی برای نخستین بار در کشور انجام می‌شود، اضافه کرد: در سال 92 اطلاعات جمع آوری شده از استان‌ها را نداشتیم اما در سال 93 موفق به جمع آوری این اطلاعات شدیم. البته این روند از این پس ادامه خواهد داشت.


عمادی تصریح کرد: با تحلیل نمرات امتحانات نهایی مشخص می‌شود که در هر درس، شاخه و رشته تحصیلی و در هر شهرستان،‌ منطقه و مدرسه در سال تحصیلی جاری چه وضعیتی حاکم بوده و آن را با سال گذشته مقایسه خواهیم کرد. البته تمایز زیاد است چرا که دانش‌آموز امسال نسبت به سال گذشته متفاوت شده و سوالات نیز متفاوت بوده است.


وی با تاکید بر اینکه به وسیله تحلیل نمرات امتحانات نهایی می‌توان وضعیت کلی منطقه، استان و کشور را به دست آورد، بیان کرد: این تحلیل در اختیار برنامه‌ریزان کلان، ملی و استانی قرار می‌گیرد تا مشخص شود وضعیت دانش‌آموزان رو به بهبود است یا دچار ضعف شده‌اند.


رئیس مرکز سنجش وزارت آموزش و پرورش تاکید کرد:‌ دانش‌آموزان پیش دانشگاهی که در امتحانات خرداد و شهریور موفق به کسب نمره قبولی نشوند مجدد باید در امتحانات دی ماه شرکت کنند.


انتهای پیام/

ارسال نظر