صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری

دلیل تاخیر سفر بن سلمان به انگلستان چه بود؟

منابع خبری گزارش داده‌اند سفر جنجالی «محمد بن سلمان»، ولیعهد عربستان به انگلستان به دلیل نگرانی‌های مقام‌های سعودی از بروز اعتراضات گسترده به تأخیر افتاده است.
کد خبر : 258594

به گزارش گروه رسانه های دیگر آنا، شدت گرفتن نگرانی‌ها در ریاض از اعتراضات گسترده‌ای که انتظار می‌رود سفر ولیعهد عربستان به لندن برانگیزد، باعث ایجاد تغییر در برنامه‌ریزی‌ها برای این سفر شده است.


منابع خبری گزارش داده‌اند سفر جنجالی «محمد بن سلمان»، ولیعهد عربستان به انگلستان به دلیل نگرانی‌های مقام‌های سعودی از بروز اعتراضات گسترده به تأخیر افتاده است.


مسئولان در ریاض نگرانند سفر بن سلمان به لندن با اعترضات احتمالی و پوشش‌های رسانه‌ای جنجال همراه شود.


سفر سه روزه این شاهزاده جوان که معمار اصلی جنگ یمن و سیاست خارجی تنش‌زای عربستان سعودی در سال‌های گذشته بوده قرار بود در ماه جاری میلادی انجام شود. این سفر اکنون به ۷ مارس (۱۶ اسفندماه) موکول شده است.


عربستان سعودی از فروردین‌ماه سال ۱۳۹۴ برای بازگرداندن قدرت به «عبد ربه منصور هادی»، رئیس‌جمهور مستعفی یمن، این کشور فقیر عربی را هدف حملات سنگین هوایی قرار داده است.


این حملات به کشته شدن هزاران نفر از غیرنظامیان و گسترش فقر و بیکاری در یمن منجر شده است.


بن سلمان، همچنین چند ماه پیش به بهانه مبارزه با فساد دستور دستگیری شمار زیادی از تجار، ثروتمندان و سیاستمداران سابق سعودی را صادر کرد که از نگاه تحلیلگران و رسانه‌های انگلیس به عنوان اقدامی برای تحکیم پایه‌های قدرت دیده شد.


ولیعهد عربستان بعد از صدور دستور این پاکسازی در ۴ نوامبر (۱۳ آبان‌ماه) به دلیل نگرانی از بروز ناآرامی‌های داخلی کشور را ترک نکرده است.


«میدل‌ایست‌آی» نوشته سفر رسمی «ملک عبدالله آل سعود»، پادشاه سابق عربستان سعودی در سال ۲۰۰۷ با تظاهرات‌های گسترده رو به رو شد و سیاستمدارن جناح مخالف دولت وقت مراسم شام رسمی با او را تحریم کردند.


سفر بن سلمان قرار نیست سفر رسمی باشد، اما انتظار می‌رود فعالان حقوق بشری از آن به عنوان فرصتی برای پررنگ کردن جنایت‌های عربستان سعودی در یمن در سایه حمایت‌های انگلستان از این جنگ استفاده کنند.


انگلستان از زمان آغاز جنگ یمن مجوز فروش بیش از ۶.۴ میلیارد دلار تسلیحات اعم از جنگنده، بمب و موشک به عربستان را صادر کرده است. لندن و ریاض در ماه سپتامبر یک توافقنامه دفاعی جدید امضا کردند.


انتهای پیام/

ارسال نظر