صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۴:۱۰ - ۱۶ بهمن ۱۳۹۶
معاون محیط زیست دریایی سازمان حفاظت محیط زیست خبر داد؛

شناسایی نقاط سالم و ناسالم با اجرای دقیق طرح پرچم‌گذاری سواحل شمالی کشور

معاون محیط زیست دریایی سازمان حفاظت محیط زیست از برگزاری جلسه بازنگری و پیگیری طرح پرچم گذاری سواحل شمالی کشور با حضور نمایندگان تام الاختیار وزارت بهداشت و وزارت کشور خبر داد.
کد خبر : 258064

پروین فرشچی، معاون محیط زیست دریایی سازمان حفاظت محیط زیست در گفت‌وگو با خبرنگار اجتماعی خبرگزاری آنا در مورد آخرین وضعیت طرح پرچم‌گذاری سواحل شمالی کشور اظهار کرد:​ سازمان حفاظت محیط زیست سال گذشته با وزارت بهداشت، وزارت کشور تفاهم نامه‌ای مبنی بر پرچم گذاری سواحل شمالی کشور با یکدیگر امضا کردند که طی آن بخش‌های مسئولیت را تقسیم‌بندی کردند و مقرر شد تمام استان‌های شمالی کشور در قالب طرح سالم‌سازی سواحل دارای پرچم شوند.


وی افزود: بر همین اساس مقرر شد هر یک از دستگاه‌ها به تناسب شرایط خود در این طرح همکاری کنند، وظیفه سازمان حفاظت محیط زیست نیز شناسایی و پایش سواحل بود اما متاسفانه علی رغم تقسیم مسئولیت‌ها این طرح به درستی اجرایی نشد.


فرشچی یادآور شد: با توجه به اینکه در سواحل جنوبی کشور نیز ما شناگاه‌های مشخصی نداریم، در نظر داشتیم شناگاه‌های مناطق جنوبی را نیز شناسایی و پایش کنیم و پرچم‌گذاری در استان‌های جنوبی نیز آغاز شود. برهمین اساس سازمان محیط زیست گزارشی از شناسایی و پایش مناطق شمالی را به وزارت کشور ارائه کرد اما متاسفانه همزمانی این برنامه با مسایل مختلفی از جمله انتخابات، بودجه و برنامه ششم توسعه باعث تاخیر در رسیدگی به این موضوع شد.


معاون محیط زیست دریایی سازمان محیط زیست یادآور شد: امروز جلسه‌ای با نمایندگان تام الاختیار هر دو وزارتخانه در سازمان حفاظت محیط زیست برگزار می‌شود تا در این جلسه ضعف‌ها و نواقص اجرای این برنامه مورد بررسی و ارزیابی قرار گیرد تا مدیریت درستی در زمینه پرچم‌گذاری سواحل صورت گیرد.


وی ادامه داد: این اقدام بسیار خوبی بوده که براساس آن سه بخش مسئولان، مردم و بخش خصوصی به فعالیت واداشته می‌شوند. البته وظیفه ما نظارتی است و اجرای پرچم گذاری جزو وظایف سازمان حفاظت محیط زیست نیست و باید در نظر داشته باشیم هدف از اجرای این طرح صرفا اختصاص پرچم زرد به سواحل آلوده نیست بلکه می‌خواهیم فرصتی برای مسئولان استان‌ها ایجادکنیم تا به سالم سازی سواحل خود توجه کنند و در نظر داشته باشند که اگر در یک مدت مشخص به موضوع پسماندها و فاضلاب رسیدگی نکنند منجر به بروز آلودگی میکروبی و دریافت پرچم زرد در این منطقه می‌شود.



انتهای پیام/

ارسال نظر