صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۰۹:۲۰ - ۱۷ بهمن ۱۳۹۶
عضو هیات رئیسه مجلس:

انتشار اوراق، پمپاژ مشکلات به آینده است

عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس با بیان اینکه انتشار اوراق در بسیاری ازموقعیت‌ها راهکار مناسبی نیست، گفت: انتشار اوراق درحقیقت به این معناست که کسری بودجه را در قالب نسیه‌خوری به آینده محول کنیم.  
کد خبر : 257766

محسن کوهکن در گفت‌وگو با خبرنگار پارلمانی خبرگزاری آنا، درباره مجوزهای مجلس به انتشار اوراق در بودجه 97 اظهار کرد: جدا از این بحث که آیا انتشار اوراق درست است یا خیر، این خیلی مهم است که سقف برنامه بودجه برای انتشار اوراق مراعات شود.


وی افزود: ما 500 هزار میلیارد تومان پول نیاز داریم که بتوانیم طرح های نیمه تمام را تمام کنیم. با تصمیماتی مثل انتشار اوراق به نوعی مشکلات کشور را به آینده پمپاژ می‌کنیم.


عضو فراکسیون نمایندگان ولایی مجلس با بیان اینکه باید برای مشکلات کشور تصمیمات جدی بگیریم، اظهار کرد: به جای انتشار اوراق بایستی بخشی از فعالیت‌ها را به بخش خصوصی واگذار کنیم و حتی اگر لازم شد بخشی از فعالیت ها را متوقف کنیم.


وی اضافه کرد: با انتشار اوراق درواقع کسری بودجه را در قالب نسیه‌خوری به آینده محول می کنیم و این اصلا راهکار مناسبی نیست.


به گفته کوهکن، انتشار اوراق فقط در زمان هایی قابل توجیه است که سرمایه‌گذاری انجام شود. همچنین انتشار اوراق اگر به سمت تهاتر متمایل شود و نهایتا مطالبات اشخاص حقیقی و حقوقی قابل توجیه است؛ البته به این شکل بر بدهی های بانک مرکزی افزوده می شود اما حداقل این اثر را دارد که فضای اقتصادی کشور شفاف می شود و تکلیف اشخاص حقیقی و حقوقی مشخص می شود.


عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس در ادامه تاکید کرد: با وجود برخی کارکردهای انتشار اوراق، این کار به صورت کلان، راهکاری کامل و مثبت برای اقتصاد محسوب نمی‌شود.



انتهای پیام/

ارسال نظر