صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
متخصص قلب و عروق مطرح کرد؛

روشی نوین برای درمان بیماری‌های قلب و عروق

یک متخصص قلب و عروق گفت: اسکن با مواد هسته‌ای، روش پیشرفته‌ای در تشخیص بیماری های قلب و عروق است که در آن، مواد رادیو اکتیو توسط قسمت‌های مختلف بدن از جمله قلب جذب می‌شود.
کد خبر : 257426

به گزارش گروه رسانه های دیگر آنا، محمد حسن ناصری فوق تخصص جراحی قلب و عروق با بیان این که اسکن با مواد هسته‌ای، روش پیشرفته‌ای در تشخیص بیماری های قلب و عروق است که در آن مواد رادیو اکتیو توسط قسمت‌های مختلف بدن از جمله قلب جذب می‌شود، توضیح داد: در این روش، تصاویر گوناگونی از وضعیت قلب یا دیگر ارگان ها بدست می آید و بر اساس ارگان مورد نظر ممکن است ماده رادیواکتیو تغییر کند.


وی در ادامه افزود: ما با استفاده از این روش تشخیصی می‌توانیم بفهمیم که جریان خون در کدام قسمت عضله قلب کاهش پیدا کرده و نتوانسته است آن ماده رادیو اکتیو را جذب کند.


این فوق تخصص جراحی قلب و عروق با تاکید بر اینکه با شمای کلی از اسکن رادیو اکتیو متوجه می‌شویم کدام قسمت عضله قلب، کم خون شده است، تصریح کرد: بر اساس این یافته، می‌توانیم نسبت به بررسی بیشتر آن قسمت از عضله قلب توسط روش های دقیق تر اقدام کنیم. آن روش دقیق تر بعدی، که برای بررسی وضعیت خون رسانی قلب و عروق وجود دارد استفاده از «سی تی آنژیو گرافی» است.


ناصری در برنامه رادیویی سلامت اظهار داشت: در این روش می شود با درصد نسبتا بالایی درباره تنگ بودن یا انسداد عروق قلبی، اطمینان حاصل کرد. در صورتی که این روش، نتیجه بخش باشد می‌شود از روش‌های دقیق‌تری برای تشخیص قطعی استفاده کرد.


انتهای پیام/

ارسال نظر