صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۶:۲۶ - ۱۲ بهمن ۱۳۹۶
رئیس پژوهشکده معتمد جهاددانشگاهی مرکز تحقیقات سرطان پستان:

نرخ بروز سرطان در ایران کمتر از کشورهای غربی است

رئیس پژوهشکده معتمد جهاددانشگاهی مرکز تحقیقات سرطان پستان گفت: صنعتی شدن جوامع، چاقی، دخانیات، عدم تحرک کافی و سابقه خانوادگی، از عوامل بروز سرطان به شمار می‌رود و نرخ بروز سرطان در ایران کمتر از کشورهای غربی است.
کد خبر : 256998

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری آنا، دکتر کیوان مجیدزاده در حاشیه همایش سرطان پستان و باروری اظهار کرد: سرطان پستان شایع‌ترین و کشنده‌ترین نوع سرطان در زنان محسوب می‌شود.


وی ادامه داد: نرخ بروز سرطان در کشور ما نسبت به کشورهای غربی کمتر است، اما مراجعان به مراکز درمانی در کشور روز به روز بیشتر می‌شوند.


رئیس پژوهشکده معتمد جهاد دانشگاهی مرکز تحقیقات سرطان پستان افزود: در حال حاضر با اجرایی شدن طرح تحول سلامت، درمان سرطان در مراکز دولتی هزینه بسیار کمتری دارد. همچنین درمان سرطان پستان در مراکز خصوصی نسبت به نوع آن مرکز به طور متوسط حدود پنج الی شش میلیون تومان است.


مجیدزاده تصریح کرد: به طور کلی نرخ سرطان در حال افزایش و علت آن هم امید به زندگی است، زیرا وقتی سن افراد بالا می‌رود، بیماری‌شان هم افزایش می‌یابد.


وی گفت: روش‌های درمانی و تشخیصی نیز سبب شده‌اند که آمار سرطان‌ها بالا برود. در گذشته افراد بسیاری به سرطان مبتلا شده و بدون اینکه بیماری آنها تشخیص داده شود، از بین می‌رفت.


این متخصص ژنتیک اظهار کرد: به طور کلی نرخ سرطان در جهان رو به افزایش است که صنعتی شدن جوامع نیز از علت‌های اصلی آن است؛ چاقی، اضافه وزن، دخانیات، عدم تحرک کافی از عوامل بروز سرطان هستند.


به گفته مجیدزاده، مشاهدات متعددی نشان می‌دهد که استرس نقش زیادی در بروز سرطان دارد.


وی در پایان خاطرنشان کرد: اگرچه نرخ بروز سرطان افزایش یافته اما درمان‌های سرطان نیز به همان نسبت رشد داشته است و امروزه سرطان بیماری خطرناکی تلقی نمی‌شود.


انتهای پیام/

ارسال نظر