صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۱:۰۳ - ۱۲ بهمن ۱۳۹۶

مخالفت مسکو با اقدام سازمان ملل علیه ایران

سفیر روسیه در سازمان ملل متحد روز چهارشنبه ۱۱ بهمن پس از سفری به واشینگتن برای بازرسی از تسلیحاتی که آمریکا مدعی است حکومت ایران به نیروهای یمنی داده است، گفت: هیچ دلیلی برای اقدام سازمان ملل علیه ایران وجود ندارد.
کد خبر : 256860

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری آنا از خبرگزاری رویترز، دولت آمریکا از ماه‌ها پیش در تلاش است تا شورای امنیت به نوعی ایران را محکوم کرده و یا مجازات کند و در عین حال تهدید کرده که اگر «معایب فاجعه‌بار» توافق هسته‌ای جامعه بین‌المللی با ایران اصلاح نشوند از این توافق خارج خواهد شد.


واسیلی نبنزیا، سفیر روسیه در سازمان ملل متحد، گفت: «ما فقط حرف‌های مبهمی در مورد اقدام علیه ایران شنیده‌ایم. اگر پیشنهاد مشخصی ارائه شود آن را بررسی خواهیم کرد. قبل از اینکه بدانیم ماجرا چیست چگونه می‌توان در مورد آن قضاوت کرد».


وقتی از او سوال شد که آیا در سازمان ملل پرونده‌ای علیه ایران وجود دارد آقای نبنزیا گفت: «نه!»


نیکی هیلی، سفیر آمریکا در سازمان ملل، چند روز پیش ۱۴ عضو دیگر شورای امنیت را برای بازدید از باقیمانده موشک بالستیکی که آمریکا مدعی است، ساخت ایران بوده و روز چهارم نوامبر توسط حوثی‌ها به سمت ریاض شلیک شد به یک انبار نظامی در حومه واشینگتن برد.


سفیر روسیه در سازمان ملل پس از این بازدید گفت: «در یمن تسلیحات متنوع و گوناگونی وجود دارد. در دوران حکومت علی عبدالله صالح (رئیس‌جمهوری سابق یمن) بسیاری از کشورها برای صدور اسلحه به آن کشور رقابت می‌کردند. من در این زمینه کارشناس نیستم که بتوانم قضاوت کنم».


واسیلی نبنزیا در مورد وجود شواهد قانع کننده اظهار تردید کرد و افزود: تصمیم‌گیری در مورد گزارش کارشناسان سازمان ملل به عهده کمیته تحریم یمن است که اعضای آن دیپلمات‌های ۱۵ کشور عضو شورای امنیت هستند.


نیکی هیلی گفته است آمریکا در حال بررسی اقدامات گوناگونی علیه ایران، از جمله تشدید محدودیت‌های مربوط به برنامه‌های موشکی و تحریم شخصیت‌های حقیقی و حقوقی در ایران است.


انتهای پیام/

ارسال نظر