فراخوان نخستین دوره رقابت علمی کنز منتشر شد
به گزارش گروه علم و فناوری خبرگزاری آنا از ستاد ارتباطات و اطلاعرسانی جایزه مصطفی(ص)، رقابت علمی کنز «Knowledge Application and Notion for Society» رقابتی است میان دانشپژوهان، دانشجویان و اساتید (زیر ۴۵ سال) که ایدههای خود را در قالب یک ارائه تصویری عرضه میکنند. این رویداد برای یافتن بهترین راهحلهای علمی به منظور حل مشکلات جامعه با اهداف استفاده از ظرفیتهای جامعه متخصصان، تهیه انباشتی از آثار علمی، ارتقاء سطح انگیزش و خلاقیت نخبگان جوان، بسترسازی جهت شناسایی و تبادل ایدههای علمی و فناورانه و استمرار هدفمند تعامل محققان از طریق فضای مجازی برگزار میشود.
نام این مسابقه از حدیث پیامبر گرامی اسلام گرفته شده است که میفرمایند: «مثل الّذی یتعلّم العلم ثمّ لا یحدّث به کمثل الّذی یکنز الکنز فلا ینفق منه؛ حکایت کسى که علم آموزد و از آن سخن نگوید چون کسى است که گنجى نهد و از آن خرج نکند».
فراخوان ارسال فایل تصویری از دستاوردهای علمی نخستین دوره «رقابت علمی کنز» اعلام شد. در این رویداد به منتخبان در زمینههای سلامت، انرژی، اقتصاد، آب و محیط زیست و فناوری اطلاعات و ارتباطات، با ارائه فایلهای تصویری موردپذیرش جوایز ارزندهای اعطا میشود.
ارائه راهکارهای مبتنی بر علم برای پاسخ به مسائل جوامع بشری یکی از ویژگیهای مهم جهت داوری آثار است. در این رقابت، علاقمندان میتوانند ضمن مراجعه به این سایت در بخش رقابت علمی کنز و یا از طریق ربات در این رقابت ثبت نام کنند و دستاوردهای علمی خود را در قالب یک فایل تصویری سه تا پنج دقیقهای ارائه کنند.
گفتنی است سومین روز از هفته مراسم دومین دوره جایزه مصطفی(ص)، در سه دانشگاه صنعتی شریف، علوم پزشکی تهران و شهید بهشتی با نشستهای کنز به منظور هم اندیشی اصحاب علم و فناوری به منظور بحث و بررسی در خصوص کاربرد علم در حل مسائل جامعه همراه بود. این مراسم با حضور اساتید، دانشجویان و برگزیدگان جایزه مصطفی(ص) 2017 در دانشگاه صنعتی شریف آغاز شد و با ارائه پنلهای علمی در دانشگاههای علوم پزشکی تهران و شهید بهشتی ادامه یافت. سلامت، انرژی، محیطزیست، فناوری اطلاعات و ارتباطات، اقتصاد و بانکداری اسلامی، از موضوعات مورد بحث در این نشستها بود.
جایزه مصطفی(ص)، نشان عالی علم و فناوری جهان اسلام است که هر دو سال یکبار به دانشمندان و پژوهشگران برتر جهان اسلام اعطا میشود. جایزه مصطفی(ص) با شناسایی، معرفی و تقدیر شایسته از برترینهای علم و فناوری در جهان اسلام، علمآموزی و پژوهش را در جوامع اسلامی ترویج و تشویق میکند.
انتهای پیام/