صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۰۹:۱۶ - ۱۱ بهمن ۱۳۹۶
در گفت‌وگو با آنا مطرح شد؛

کسب تجربیاتی ناب از جنس دانشجویی در طرح شمیم معرفت

دانشجویان فعال فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی خراسان شمالی پس از 4 روز حضور در دوره معرفت افزایی شمیم معرفت از تجربیات خود می‌گویند.
کد خبر : 256348

به گزارش خبرنگار آنا، دوره معرفت افزایی شمیم معرفت در دانشگاه های آزاد اسلامی خراسان شمالی به لحظات اختتامیه اش نزدیک می شود. دوره ای که دانشجویان فعال کانون های فرهنگی، بسیج دانشجویی و تشکل های اسلامی سیاسی واحدهای بجنورد، شیروان و اسفراین به مدت چهار روز باهم بودن در فضایی فرهنگی را تجربه کردند و از حضور استادان برجسته علمی و فرهنگی کشوری بهره بردند.


در ساعات پایانی این دوره که به همت معاونت دانشجویی و فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی و به میزبانی واحد بجنورد به اجرا درآمد خبرنگار خبرگزاری آنا با تعدادی از دانشجویان حاضر در این طرح به گفت و گو نشسته که در این گزارش با نگاهی دانشجویی این دوره معرفت افزایی را مورد بازبینی قرار می دهد.



مهدیه رضایی دانشجوی ترم دوم مهندسی پزشکی و عضو فعال هلال احمر دانشجویی واحد بجنورد می گوید: طرح 4 روزه معرفت افزایی شمیم معرفت برای من بسیار جذاب بود زیرا در کلاس استادان برجسته کشوری حضور پیدا کردم و موضوعات و مسائل مطرح شده در این دوره باعث افزایش اطلاعات من در بخش های مختلف دانشجویی شد. در این دوره مسائل روز جامعه همچون مسائل سیاسی، فعالیت های دانشجویی در بخش هایی همچون تشکل های دانشجویی و.... مطرح و در قالب پرسش و پاسخ و با حضور فعال دانشجویان مسائل به درستی مورد بررسی قرار می گرفت.


وی با توجه به نخسیتن تجربه حضورش در چنین کارگاه هایی اظهار می کند: تاکنون تجربه حضور در چنین جمع های فرهنگی را نداشتم و این برای نخسین بار بود که در زندگی ام اتفاق افتاد و تجربه ای ناب و به یادماندنی برایم به یادگار گذاشت، زیرا دانشجویان در محیطی شاد و پویا با حضور استادان کارگاه های مختلف در حال بحث و گفت وگو و تبادل نظر بودند و خروجی و بازخورد خوبی را از کلاس ها دریافت می کردیم.


رضایی از کارگاه آموزشی حجت الاسلام شریعتی نام می برد، کارگاهی که به قول او سبب شد از زاویه ای جدید به مساله دین بنگرد و حضورش در این کارگاه را بسیار مغتنم می شمارد و می گوید تاثیر بسیار خوبی قطعا در زندگی شخص من خواهد داشت.


دانشجوی مهندسی پزشکی واحد بجنورد انتقادی درباره زمان برگزاری دوره دارد و نظرش این است که بهتر است برای کارگاه های کاربردی زمان بیشتری در نظر گرفته شود تا مطالب به طور دقیق تر مورد بررسی قرار گیرد.



فاطمه اکبرپورمقدم دانشجوی ترم هشتم رشته حقوق و دبیر کانون دادجو و سردبیر نشریه دانشجویی دادجو واحد شیروان هم با آنا می گوید: در این دوره رویکرد انقلابی، منظومه فکری مقام معظم رهبری، نقش دانشجو در جامعه در فضای سیاسی و فرهنگی و ... مورد بررسی قرار گرفت، مسائلی که قطعا دغدغه جوانان این مرز و بوم است و جوان دانشجو می تواند با دستیابی به پاسخ هایی صحیح، ابهامات خود را رفع کند و به عنوان فعال فرهنگی در جامعه بسیار تاثیرگذار باشد.


اکبرپور می افزاید: حضور فعال دانشجویان و کسب آگاهی نسبت به مسائل می تواند نگرش آنان را نسبت به مشکلات پیرامون تغییر دهد؛ پویایی این دوره ها می تواند زمینه ساز فعالیت های فرهنگی درست دانشجویی باشد و دانشجو باید بداند علاوه بر کسب علم و دانش وظایف خطیر دیگری نیز در جامعه دارد.


وی نیز از زمان برگزاری دوره انتقاد کرده و اظهار می کند: بهتر است این دوره در فصل تابستان و یا در طول ترم تحصیلی برگزار شود و مدت زمان دوره نیز افزایش یاید.


این دانشجو از کارگاه آموزشی حجت الاسلام سلمانیان رضایت خود را ابراز می کند و می گوید با بیانی شیوا و سلیس مسائل مربوط به تشیع و نظام هستی در این کارگاه بازگو شد.



الهام داوری دانشجوی رشته پرستاری و دبیر کانون سلامت واحد بجنورد در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری آنا اظهار می کند: برای نخستین بار در چنین دوره ای شرکت کردم، به نظرم بهتر است قبل از شروع دوره های معرفت افزایی دانشجویان نسبت به مباحث و مبانی اولیه مسائل مورد بحث، آگاهی پیدا کنند تا بتوانند بهره بیشتری از کلاس ببرند و در کارگاه ها فعال تر حضور یابند.


داوری عنوان می کند: کلاس حجت الاسلام سلمانیان کلاسی بسیار جذاب بود و بسیاری از مسائلی که برایم ابهام داشت کاملا روشن شد و این دوره معرفت افزایی انگیزه ای شد تا نسبت به مطالعه کتاب های فلسفه و تاریخ اشتاق پیدا کرده و در صدد مطالعه کتاب های معرفی شده توسط استادان دوره برآیم.



علی کاوه دانشجوی ترم چهار مهندسی عمران و دبیرکل کانون های فرهنگی، هنری و اجتماعی واحد بجنورد به خبرنگار آنا می گوید: یکی از نقاط قوت این دوره ها تعامل و ارتباط دوسویه استادان و دانشجویان بود، زیرا حلقه خوب ارتباطی برای گفت گو و تبادل نظر در کلاس ها پیش می آمد و در قالب هم اندیشی مسائل مورد نقد و بررسی قرار می گرفت.


وی درباره کارگاه آموزشی منظومه فکری مقام معظم رهبری اظهار می کند: کارگاه آموزشی منظومه فکری مقام معظم رهبری کارگاهی کاربردی و مفید بود زیرا دانشجویان با دغدغه های حضرت آقا که همیشه مطرح است بیشتر آشنا شدند.


کاوه که از دانشجویان فعال کانون های فرهنگی است در پایان گفت و گو از حمایت های ویژه دکتر علی فیروزنیا رئیس واحد بجنورد و دانشگاه آزاد اسلامی خراسان شمالی، حجت الاسلام رضا نوری معاون دانشجویی و فرهنگی واحد بجنورد و تمام مسئولانی که در برپایی نخستین دوره معرفت افزایی شمیم معرفت تلاش کرده اند قدردانی می کند.


گفت‌وگو از لادن لنگری


انتهای پیام/

ارسال نظر