صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری

تهدید سلامت کودکان با اسباب بازی های قدیمی

محققان انگلیسی با انجام آزمایش بر روی اسباب بازی های قدیمی در برخی مهدکودک ها و پرورشگاه ها دریافتند، این دسته از اسباب بازی ها حاوی مواد سمی و خطرناک برای سلامت کودکان خردسال هستند.
کد خبر : 256045

به گزارش گروه رسانه های دیگر آنا، برخی از خانواده ها از دریافت اسباب بازی های قدیمی بویژه قطعات لگو، عروسک های پلاستیکی و ماشین های اسباب بازی از طرف دوستان و آشنایان، یا حتی خرید آنها به قیمت های بسیار پایین تر از طریق اینترنت استقبال می کنند.


اما محققان هشدار می دهند که اسباب بازی های پلاستیکی قدیمی اغلب حاوی سطوح بالای مواد شیمیایی و سمی برای کودکان خردسال هستند.


محققان دانشگاه پلیموث (انگلیس) در مطالعه اخیر خود، 200 اسباب بازی قدیمی که از منازل، مهدکودک ها یا پرورشگاه های جنوب غربی این کشور جمع آوری شده بودند را مورد آزمایش قرار دادند. این اسباب بازی ها شامل ماشین اسباب بازی، بلوک های خانه سازی، عروسک و قطعات لگو از جنس پلاستیک بودند.


غلظت بالایی از عناصر خطرناک شامل آنتیموان، باریم، بروم، کادمیوم، کروم، سرب و سلنیوم در این اسباب بازی های قدیمی شناسایی شدند که برای کودکان خردسال در طولانی مدت، بسیار سمی و خطرناک است.


تعداد زیادی از این اسباب بازی های قدیمی، مقادیری از بروم، کادمیوم یا سرب را منتشر کردند که بیش از حد قانونی مشخص شده در دستورالعمل ایمنی اسباب بازی شورای اتحادیه اروپا بود.


دکتر اندرو ترنر، محقق ارشد این مطالعه تأکید کرد: در این مطالعه از طیف سنجی اشعه ایکس برای آنالیز حضور عناصر در اسباب بازی های قدیمی استفاده کردیم. نتایج بدست آمده نشان می دهد، در ساخت اسباب بازی های پلاستیکی جدید، مقررات ایمنی سخت گیرانه تری اعمال شده است، درصورتیکه اسباب بازی های پلاستیکی قدیمی فاقد این دستورالعمل های ایمنی هستند بنابراین توصیه می شود که والدین از خرید این اسباب بازی ها خودداری کرده و آنها را به مراکز بازیافت تحویل دهند.


منبع:‌سیناپرس


انتهای پیام/

ارسال نظر