صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

ورزش

سلامت

پژوهش

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

علم +

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۰:۰۰ - ۰۹ بهمن ۱۳۹۶

تراشه شناسایی باکتری‌های غذا ساخته شد

محققان تراشه‌ای ساخته‌اند که قابلیت شناسایی باکتری‌های موجود در مواد غذایی را دارد.
کد خبر : 255852

به گزارش گروه رسانه‌های دیگر خبرگزاری آنا، محققان دانشگاه ماساچوست در امهرست مشغول ساخت فناوری هستند که باکتری‌های خطرناک در مواد غذایی را شناسایی می‌کند. محققان این دانشگاه تراشه‌ای طراحی کرده‌اند که حاوی مولکولی به نام اسید مرکاپتوفتیل برونیک-3 است که به مولکول‌های باکتری می‌چسبد.


می‌توان این تراشه را در آبمیوه یا سیب زمینی پخته فرو برد، سپس با یک محلول دارای PH بالا آبکشی کرد تا موادی مانند قند، چربی و پروتئین‌های غذا را از آن پاک کرد.


در مرحله بعد تراشه روی یک میکروسکوپ سبک (که برای استفاده با موبایل ساخته شده) قرار می‌گیرد و اپلیکیشنی مخصوص تعداد باکتری‌های موجود در تراشه را بررسی می‌کند.


با این روش می‌توان حدود ١٠٠سلول باکتری در هر یک میلیمتر محلول را شناسایی کرد. نتایج این آزمایش در کمتر از دو ساعت مشخص می‌شود. حال آن که در روش‌های معمول نتیجه چنین آزمایشی دو روز بعد مشخص می‌شود.


منبع: مهر


انتهای پیام/

ارسال نظر