صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۴:۴۵ - ۰۸ بهمن ۱۳۹۶

موزهای خارق العاده ژاپنی را با پوست بخورید

محققان ژاپنی با تقلید از روش رشد گیاهان در عصریخی نوعی موز پرورش دادند که پوست آن نیز قابل خوردن است.
کد خبر : 255633

به گزارش گروه رسانه‌های دیگر خبرگزاری آنا، محققان ژاپنی نوعی موز تولید کرده‌اند که می‌توان آن را با پوست خورد. این موز «Mongee» نام گرفته است که در زبان ژاپنی به معنای خارق‌العاده است. محققان در مزرعه D&T این موز را با روش جالبی تولید کرده‌اند.


برای این منظور آنان موز را روی درخت و در دمای زیر صفر پرورش دادند، در مرحله بعد گیاه را در مجاورت گرما قرار دادند و دوباره آن را در خاک کاشتند. این روش در حقیقت تقلیدی از فرایند رشد گیاهان در عصر یخی است.


همچنین فرایند سرمایش سبب می شود گیاه موز زودتر از حدمعمول بالغ شود. به طور معمول دو سال طول می کشد تا درخت موز قد بکشد اما با این فرایند گیاه چهار ماهه قد می‌کشد. این میوه در ژاپن بسیار محبوب شده است.


منبع: مهر


انتهای پیام/

برچسب ها: پوست گیاه موز
ارسال نظر