صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۳:۴۷ - ۰۷ تير ۱۳۹۴
رئیس اداره کنترل بیماری‌های مشترک انسان و دام وزارت بهداشت در گفت‌و‌گو با آنا خبر داد

آمار مبتلایان به «تب کریمه کنگو» در ایران به 14 نفر رسید/ عامل، دام قاچاق پاکستانی است

رئیس اداره کنترل بیماری‌های مشترک میان انسان و دام وزارت بهداشت از افزایش آمار افراد مبتلا به «تب کریمه کنگو» خبر داد و گفت: ابتلا به «تب کریمه کنگو» به خاطر قاچاق دام از پاکستان در استان‌های سیستان و بلوچستان و کرمان شیوع پیدا کرده است.
کد خبر : 25552

دکتر رضا شیرازی در گفت‌و‌گو با خبرنگار گروه اجتماعی خبرگزاری آنا، با بیان اینکه بیماری «تب خونریزی دهنده کریمه کنگو» برای نخستین بار در سال 1379 در کشور دیده شده است، گفت: تعداد افراد مبتلا به این بیماری در سال گذشته 39 مورد بوده است که این آمار برای سال‌جاری تاکنون 14 مورد گزارش شده است.


رئیس اداره کنترل بیماری‌های مشترک میان انسان و دام وزارت بهداشت در ادامه افزود: پایان هفته گذشته این آمار 9 مورد گزارش شده بود که متاسفانه طی چند روز اخیر این آمار افزایش داشته و 5 نفر دیگر نیز به این بیماری مبتلا شده‌اند.


شیوع ابتلا به تب کریمه کنگو در زاهدان و کرمان


وی گفت: تاکنون 6 نفر در زاهدان، یک نفر در کرمانشاه، یک نفر در خراسان رضوی، 2 نفر در مازندران، یک نفر در یزد و سه نفر در استان کرمان به این بیماری مبتلا شده‌اند.


وی با بیان اینکه ناقل اصلی این ویروس در ابتدای بهار تا اواسط پاییز فعالیت دارد، عنوان کرد: در حال حاضر ما در فصل شیوع این بیماری هستیم، بنابراین این افزایش دور از انتظار نبوده است.


شیرازی در ادامه گفت: به دلیل ورود دام قاچاق از پاکستان و افغانستان به زاهدان همیشه بیشترین تعداد مبتلا در این استان گزارش شده است.


رئیس اداره کنترل بیماری‌های مشترک میان انسان و دام وزارت بهداشت در پایان خاطرنشان کرد: به افراد توصیه می‌شود فقط از گوشت‌هایی که دارای مهر و نشان سازمان دامپزشکی است استفاده کنند.


انتهای پیام/

ارسال نظر