تامین امکانات رفاهی دانشجویان باعث افزایش کیفیت آنها میشود/کاهش ۷۳۰ هزار نفری دانشجویان کشور
به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، مجتبی صدیقی در جلسه شورای اداری گناباد که در محل سالن اجتماعات فرمانداری این شهرستان برگزار شد، اظهار کرد: ساخت خوابگاه از محل اعتبارات دولتی در برنامه پنجم توسعه کشور متوقف شده بود، اما در برنامه ششم توجه خاصی به این بخش شده است.
وی با بیان اینکه از محل منابع بانکی ۵۰۰ میلیارد تومان برای ساخت خوابگاههای دانشجویی در سال ۹۷ پیشبینی شده است، ادامه داد: با توجه به کمبود اعتبارات دولتی باید از ظرفیتهای خیران و تسهیلات بانکی برای توسعه خوابگاه دانشجویی استفاده شود.
رئیس سازمان امور دانشجویان وزارت علوم، تحقیقات و فناوری با تاکید بر کاهش دغدغه دانشجویان نسبت به تامین خوابگاه تصریح کرد: دانشجویی که دغدغه در این بخش داشته باشد، در تحصیلات خود موفق نخواهد بود و نمیتواند با آسایش خاطر به تحصیل بپردازد.
صدیقی عنوان کرد: تعداد دانشجویان دانشگاهها و مراکز آموزش عالی کشور از چهار میلیون و ۸۰۰ هزار نفر در سال تحصیلی گذشته به چهار میلیون و ۷۰ هزار نفر در سالجاری کاهش پیدا کرده، لذا باید در کنار این شیب کاهشی دانشجویان، متناسب با نیازهای جامعه، توسعه کیفی فعالیتهای مراکز رشد دانشگاهی محور اصلی اقدامات مسئولان و دست اندرکاران این بخش قرار گیرد.
وی ادامه داد: اگر مردم از خروجی دانشگاه یعنی دانشجو، راضی نباشند یعنی کار ما کیفیت نداشته است و باید توجه جدی به مراکز رشد و پژوهش داشته باشیم؛ البته از این نکته نباید غافل شد که دانشجویی که در هزینههای خود دچار مشکل باشد و به روح و روان او توجه نشود نمیتواند یک محصول باکیفیت برای دانشگاه باشد.
معاون وزیر علوم، تحقیقات و فناوری همچنین بیان کرد: توسعه غیر هدفمند آموزش عالی در سالهای گذشته موجب برخی ظرفیتهای خالی در این بخش شده که باید با آینده نگری و توجه به آمایش سرزمینی به صورت کیفی به رشد این بخش توجه شود.
انتهای پیام/