صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
رویترز خبر داد؛

مجازات گروه تحقیق ژاپنی به دلیل تقلب

ژاپن گروهی از محققان دانشگاه کیوتو را که به سرپرستی «شنیا یاماناکا»، برنده جایزه نوبل، در حال انجام تحقیقات در حوزه سلول‌های بنیادی هستند، به دلیل استفاده از داده‌های جعلی در مقالهٔ یکی از اعضای گروه مجازات می‌کند.
کد خبر : 254844

به گزارش گروه رسانه های دیگر آنا، یک روز پس از اعلام دانشگاه کیوتو مبنی بر استفاده یکی از اعضای گروه تحقیقاتی مذکور از اطلاعات جعلی در مقاله خود که سال گذشته در نشریه علمی امریکایی Cell Reports منتشر شد،‌ وزیر آموزش ژاپن موضوع مجازات این گروه تحقیقاتی را اعلام کرد.وی توضیح داد که این سوء رفتار موجب از بین رفتن اعتماد مردم به فعالیت‌های تحقیقاتی می‌شود.


یاماناکا در سال 2012 به همراه یک محقق انگلیسی به نام جان گوردون به خاطر کشف سلول‌های بالغی که توانایی تبدیل شدن به سلول‌های بنیادی جنین را دارند و می‌توانند بافت‌های آسیب دیده مغز، قلب یا سایر اندام‌ها را ترمیم کنند، برنده جایزه نوبل شد. یاماناکا به خاطر استفاده یکی از اعضای تیمش از داده‌های جعلی اظهار پشیمانی و رسما عذرخواهی کرد.


در سال 2014 نیز یک محقق ژاپنی به نام هوروکو اوبوکاتا در مقاله‌ای که توسط نشریه Nature منتشر شد، روش‌های ساده‌ای را برای برنامه‌ریزی مجدد سلول‌های بالغ جانوران به‌منظور تبدیل آن‌ها به سلول‌هایی شبیه سلول‌های بنیادی جنین ارائه کرد اما این مقاله نیز به دلیل استفاده از داده‌های غیرواقعی بی‌اعتبار اعلام شد، زیرا سایر محققان نتوانستند با استفاده از روش‌های ارائه شده توسط این محقق فرآیند تبدیل سلول‌ها را انجام دهند.


منبع: ایرنا


انتهای پیام/

برچسب ها: سلول های بنیادی
ارسال نظر