گلایه وزیر کشور از اظهارات شهردار تهران/ نباید تخلفات پیش از رسیدگی قضایی عمومی شود
به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری آنا، عبدالرضا رحمانی فضلی وزیر کشور در پایان جلسه شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان تهران که به میزبانی وزارت کشور برگزار شد در مورد مصوبات این جلسه بیان کرد: جلسه امروز ما با شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان تهران بود، با توجه به اهمیتی که این موضوع در تهران برای ما دارد این جلسه را گذاشتند تا دستگاههای مختلف به ما عملکردشان را گزارش دهند. در 3 حوزه این کار اتفاق افتاد که شامل پیشگیری، مقابله و درمان است.
وی افزود: مقرر شد که ما از ظرفیت مردم و سازماندهی سمنها و NGOها و ظرفیتهای مردمی استفاده بیشتری داشته باشیم و مصوب شد که تعداد سمنها را در تهران افزایش دهیم و در توانمندسازی و آموزش آنها بیشتر کار کنیم.
استفاده از اشراف اطلاعاتی در مبارزه با موادمخدر
وی تصریح کرد: در حوزه مقابله در تهران بحث مقابله از روش اطلاعاتی را به 82 درصد رسانده است که خیلی خوب است، ما در کل کشور این رقم 65 درصد است ولی در تهران 82 درصد است که عدد بسیار خوبی است یعنی ما از نظر اطلاعاتی به شبکههای مواد مخدر تهران تسلط پیدا میکنیم، دوستان تشویق شدند که با برنامهریزی این رقم را به رقم بالاتری برسانند.
وزیر کشور ادامه داد: در حوزه بنیانهای اقتصادی مقرر شد که قوهقضاییه عنایت داشته باشد تا ما بتوانیم ضربه اساسیتری به بنیانهای اقتصادی قاچاقچیان مواد مخدر بزنیم. آماری که به من دادند امسال حدود 12 تا 15 میلیارد تومان فروش انواع مواد مخدر را داشتهاند اما این رقم در مقابل 7-8 هزار میلیارد تومان گردش مالی در حوزه مواد مخدر رقمی نیست. در تهران این رقم، رقم قابل قبولی نیست.بر همین اساس آقای آملی لاریجانی و قضات نگاهشان این بود و تصریح شد که عنایت بیشتری به این قضیه شود.
وی در مورد حوزه درمان در مبارزه با مواد مخدر خاطرنشان کرد: در سال اولی که وزارت کشور آمدم تهران ظرفیت 500 نفر درمان معتاد متجاهر داشت الان گزارشی که به من دادند 8 هزار نفر را کاملاً آماده بهرهبرداری دارند و 2 هزار نفر هم از ظرفیت بخش خصوصی استفاده میکنند و میتوانند در زمان واحد حدود 10 هزار نفر درمان معتادان متجاهر را داشته باشیم.
وزیر کشور با بیان اینکه آماری که ما دادهاند و قطعیت ندارد و گفتهام که بررسی کنند، اضافه کرد: گفتهاند که در تهران بین 13 تا 14 هزار معتاد متجاهر زندگی میکنند و ما دستور دادیم که برای هر 14 هزار نفر جا آماده کنند. آماری که به ما دادهاند این است که حدود 5 هزار نفر دیگر متجاهر هستند اما یا معتاد نیستند یا اگر معتاد هستند بیماریهای واگیردار دارند که از نظر پروتکلها نمیتوان در مکانهای ماده 16 آنها را مداوا کنند قرار شد دستگاههای متولی همه اینها طبق قوانین شناسایی شود و به آنها ابلاغ شود که حتماً باید اینها را جمع کنند.
رحمانیفضلی در ادامه اظهار داشت: نقش اصلی را باید شهرداری تهران داشته باشد و قرار شد با شهرداری تهران، استانداری تهران جلساتی را بگذارد و شهردار فعالتر از این که هست وارد عمل شود زیرا وظیفه ذاتی شهرداری است که این کار را انجام دهد.
وی بیان داشت: مقرر شد در حوزه توانمندسازی، سازمان فنی و حرفهای و هم بخش خصوصی را وارد کنند که بتوانند آنها نیز در این مسئله کمک کنند.
وزیر کشور در مورد مصوبات دیگر این جلسه نیز خاطرنشان کرد: مصوبه دیگر اعزام متجاهرینی است که اهل تهران نیستند و آنها را به شهرستانهای خود منتقل میکنیم، بیش از 40 درصد کسانی که در تهران به عنوان معتاد متجاهر هستند از شهرستانهای مختلف به تهران میآیند. قرار شد هرکدام از اینها را که بازداشت کردند یک ماه در تهران سمزدایی و غربالگری شود و بعد از آن به شهرستانهای خودشان در کنار خانواده درمان شوند.
گلایه از رسانهها
وی ادامه داد: انتظار داریم رسانه ملی در بحث فرهنگسازی کمک کند بقیه رسانهها نیز انشاالله کمک کنند. مصوبه دیگر این است برای همه این مراکز سازمان تبلیغات را موظف کردیم طرح حضور در این مراکز درمانی را برای ما بیاورند و تلاش کنیم در این مراکز حضور داشته باشند.
رحمانیفضلی گفت: برخی از رسانهها حرفهای من را تقطیع میکنند و بد تحریف میشود، به عنوان مثال من چند روز قبل گفته بودم اگر فرزند کسی به خصوص مسئولان دچار خطا شود، قوه قضاییه باید برخورد کند، اما سایت انتخاب نوشت رحمانی فضلی گفته است با تخلفات فرزندان مسئولان برخورد کنید.
وی افزود: این جمله به این معناست که فرزندان همه مسئولان دارای مشکل هستند و این نوع اطلاع رسانی امانتداری نیست.
اظهارات نجفی خدشه به آبروی افراد است
وزیر کشور در ادامه درخصوص اظهارات اخیر نجفی شهردار تهران گفت: من به آقای دکتر نجفی گفتم که بیان اینگونه مسائل در فضای عمومی کشور از طرف هر شخصی که به آبروی دیگران خدشه وارد میکند و موجب تشویش افکار عمومی و داوریهای غلط میشود، گناهی نا بخشودنی است.
وی با بیان اینکه این نوع درخواست به معنای عدم برخورد با تخلف نیست، گفت: با هر شخصی به هر میزانی که تخلف کرده است با اشد مجازات نسبت به تخلف برخورد شود.
رحمانی فضلی گفت: اینکه ما چنین مسئلهای را بدون پیگیریهای قضایی اعلام میکنیم درست نیست و نباید عمومی شود و اگر کسی معتقد است این کار خوب است، باید از فردا این کار را نسبت به خودش انجام داد.
انتهای پیام/