صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۱:۲۲ - ۰۴ بهمن ۱۳۹۶
رئیس انحمن متخصصان مغز و اعصاب ایران:

آمار صرع در ایران ۲.۵ برابر کشورهای اروپایی است

رئیس انجمن متخصصان مغز و اعصاب ایران با اشاره به اینکه تصادفات رانندگی و مجروحیت جنگی دو علت مهم ابتلا به صرع در ایران است، گفت: بر اساس آمار قطعی یک میلیون و دویست هزار بیمار مصروع در ایران وجود دارد.
کد خبر : 254560

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری آنا، دکتر حسین پاکدامن در افتتاحیه چهاردهمین کنگره بین‌المللی صرع که در بیمارستان میلاد اصفهان در حال برگزاری است، اظهار کرد: از سال گذشته به دلیل اهمیت درمان بیماران مصروع و کمک به کنترل صرع در آنها طرح ملی اپیدمیولوژی صرع آغاز شد تا بتوانیم آمار دقیقی از بیماران مصروع اعلام کنیم.


وی افزود: بررسی و تحقیقات دقیق که با کمک یک تیم ۳۰ نفره صورت گرفت نشان داد که آمار صرع در ایران ۲.۵ برابر آمار کشورهای اروپایی و حتی برخی از کشورهای شرقی است.


رئیس انجمن متخصصان مغز و اعصاب ایران با بیان اینکه ضربه‌های ناشی از تصادفات رانندگی و ضربه به سر و مجروحیت جنگی دو علت اصلی امار بالای ابتلا به صرع در ایران است، گفت: بر اساس آمار قطعی یک میلیون و دویست هزار بیمار مصروع در ایران وجود دارد.


پاکدامن اضافه کرد: هر چند که آمار استانی میزان مبتلایان وجود ندارد ولی بر اساس ارتباط تصادفات با صرع، بیشترین مبتلایان نیز باید در استان‌هایی باشند که بیشترین آمار تصادفات رانندگی را به خود اختصاص داده‌اند.


وی با بیان اینکه اگر صرع طولانی شود اختلالات مغزی و اختلالات خلقی همچون افسردگی و اضطراب و مرگ ناگهانی برای بیمار ایجاد می‌شود، گفت: هرچند که صرع نسبت به سایر بیماری‌های مغز و اعصاب شیوع کمتری دارد ولی از لحاظ درمانی اهمیت آن بیشتر است.


وی خاطرنشان کرد: هرچند که صرع نسبت به سایر بیماری‌های مغز و اعصاب شیوع کمتری دارد ولی از لحاظ درمانی اهمیت آن بیشتر است.


پاکدامن در مورد هزینه درمان صرع در ایران گفت: بیماران مصروع در کشور مورد توجه در امر درمان و بیمه قرار گرفته و حدود ۵۰ دلار هزینه آنها در سال است درحالی که در کشورهای دیگر از جمله کشورهای اروپایی هزینه داروی این بیماران به تنهایی ۱ تا ۳ هزار دلار است.


انتهای پیام/

ارسال نظر