صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۳:۳۲ - ۲۲ دی ۱۳۹۳
رئیس صندوق حمایت از پژوهشگران و فناوران کشور در گفت‌وگو با آنا:

افزایش تحصیلات تکمیلی باید با نگاه کیفی‌سازی همراه باشد

خبرگزاری آنا: رئیس صندوق حمایت از پژوهشگران و فناوران کشور گفت: باید براساس تقاضای اقتصادی و اجتماعی بتوانیم تعداد دانشجویان را با حفظ کیفیت و خروجی قابل قبول نگه داریم به نحوی که اندوخته‌های علمی آنها حقظ که نه تنها در کشورمان بلکه در کل جهان خریدار داشته باشد.
کد خبر : 254

نصرت الله ضرغام در گفت‌و‌گو با خبرنگار خبرگزاری آنا با اشاره به اینکه خوشبختانه روند جلسات هیات امناهای استانی دانشگاه آزاد به سمت کیفی شدن است، اظهار کرد: عمر زیادی از تشکیل هیات امنا در مراکز علمی سپری نشده است ولی با گذشت زمان و اختیاراتی که به اعضای هیات امنا داده می‌شود کمک فکری آنها نیز در ارتقا کیفی تصمیماتی که گرفته می‌شود نقش بیشتری خواهد داشت.


وی ادامه داد: مخصوصا با توجه به اینکه دکتر میرزاده، رئیس دانشگاه آزاد اسلامی فردی کلان‌نگر است و در جایگاه‌هایی که در گذشته قرار داشته است به ضرورت باید ملی و فرا بخشی فکر و تصمیم می‌گرفت بنابراین قطعا خروجی این نگاه کلان ارزشمند است.


رئیس صندوق حمایت از پژوهشگران و فناوران کشور افزود: بنده اعتقاد دارم که روند فعلی توسعه آموزش باید به سمت سیاست‌گذاری اصولی و صحیح پیش رود تا بر اساس آن برنامه، تقاضای اقتصادی، تقاضای اجتماعی و بخش فنی و حرفه‌ای در مراکز علمی‌مان را حفط کنیم.


ضرغام تصریح کرد: آنچه مسلم است کیفی‌سازی در درجه اول مطرح است افزایش حمعیت دانشجویان تحصیلات تکمیلی هم باید با همین نگاه باشد.


وی در پایان خاطر نشان کرد: در این باره باید بر اساس تقاضای اقتصادی و تقاضای اجتماعی بتوانیم تعداد دانشجویان را با حفظ کیفیت و خروجی قابل قبول نگه داریم به نحوی که اندوخته‌های علمی آنها حفظ شود تا نه تنها در کشورمان بلکه در کل جهان خریدار داشته باشد.
انتهای پیام/ ج


انتهای پیام/

ارسال نظر