صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۴:۰۷ - ۰۱ بهمن ۱۳۹۶
رئیس مرکز بودجه و پایش عملکرد وزارت بهداشت:

شناسایی 1175 مرکز هزینه و 70 شاخص تسهیم هزینه در سطح دانشگاه‌های علوم پزشکی

رئیس مرکز بودجه و پایش عملکرد وزارت بهداشت گفت: وزارت بهداشت با تغییر رویکرد از روش حسابداری نقدی به حسابداری تعهدی و استقرار سیستم بهای تمام شده خدمات و فعالیت‌ها بودجه بندی مبتنی بر عملکرد را طراحی کرده است.
کد خبر : 253483

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری آنا، دکتر مسعود ابوالحلاج، رئیس مرکز بودجه و پایش عملکرد وزارت بهداشت گفت: ضرورت اصلاح ساختار مالی اقتصادی موسسات دولتی از جمله دانشگاه‌های علوم پزشکی از طریق اصلاح نظام حسابداری طی سال‌های اخیر مورد تاکید قرار گرفته است.


وی ادامه داد: براساس مطالعات انجام شده و بررسی روند عملکرد مدیران بیمارستانی و بهداشتی درمانی در سال‌های اخیر لزوم تغییر بنیادی در ساختار مالی دانشگاه‌های علوم پزشکی و استقرار یک سیستم یکپارچه جامع مالی و عملیاتی برای ارائه اطلاعات به مدیریت جهت برنامه ریزی‌های خرد و کلان احساس و از اقبال گسترده‌ای برخوردار شده است.


ابوالحلاج تاکید کرد: پیاده سازی سیستم‌های عملیاتی از جمله سیستم بهای تمام شده خدمات درمانی و آموزشی بیمارستان‌ها و مراکز پزشکی مستلزم طراحی و بهینه سازی سایر سیستم‌های مرتبط است که به عنوان پیش نیاز و مقدمه کار الزامی است. از ضروری‌ترین این نیازها تدوین نظام مالی جدید و تغییر روش حسابداری از روش نقدی به روش تعهدی بود.


وی اضافه کرد: در این مرحله مراکز هزینه در سطح دانشگاه‌های علوم پزشکی و شاخص‌های تسهیم هزینه‌ها شناسایی و اولویت‌های تسهیم هزینه‌ها احصا شد و دستورالعمل احصاء بهای تمام شده تدوین و به صورت سیستمی عملیاتی شد.


رئیس مرکز بودجه و پایش عملکرد وزارت بهداشت با اشاره به اینکه 1175 مرکز هزینه در سطح هر دانشگاه علوم پزشکی شناسایی شد، افزود: 70 شاخص تسهیم هزینه و تعیین اولویت تسهیم در سطح 1175 مرکز هزینه این مهم محقق شد و آماده ورود به مرحله نظام بودجه ریزی مبتنی بر عملکرد شدیم.


وی افزود: با استقرار حسابداری تعهدی و احصاء بهای تمام شده و با ابلاغ دستورالعمل بودجه ریزی مبتنی بر عملکرد از سوی سازمان برنامه و بودجه در یک سیستم یکپارچه اقدام به استقرار نظام بودجه ریزی مبتنی بر عملکرد در دانشگاه‌های علوم پزشکی کردیم و در این راستا یکی از مهم‌ترین اقدامات شناسایی فعالیت‌ها و استاندارد کردن سنجه‌های عملکرد از اقدامات اساسی است که هم‌اکنون فعالیت‌ها و سنجه‌ها به صورت دقیق احصاء و بر پایه بودجه بندی مبتنی بر عملکرد قرار گرفته و توانسته‌ایم با استفاده از زیرساخت‌های موجود و یکپارچه این مهم را به سرانجام برسانیم و قرار است در بودجه بندی سال ۹۷ وزارت بهداشت از این روش بهره ببریم.


ابوالحلاج تاکید کرد: وزارت بهداشت با تغییر رویکرد از روش حسابداری نقدی به روش حسابداری تعهدی و استقرار سیستم بهای تمام شده خدمات و فعالیت‌ها؛ بودجه بندی مبتنی بر عملکرد را طراحی کرده است تا مجموعه وزارت بهداشت بتواند گام بزرگتر و دقیق‌تری را در جهت مدیریت هزینه و بهره‌وری و تحلیل نتایج داشته باشد.


انتهای پیام/

ارسال نظر