صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

ورزش

سلامت

پژوهش

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

علم +

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۳:۲۷ - ۲۹ دی ۱۳۹۶
حجت الاسلام امامی کاشانی در خطبه‌های نماز جمعه:

مشکلات کشور را به جوان‌ها و نخبگان دانشگاهی بسپاریم/ ضرورت شجاعت و وحدت کلمه در جهان اسلام

امام جمعه موقت تهران در خطبه های نماز جمعه با اشاره به اینکه باید حل مشکلات را به جوان‌ها و نخبگان دانشگاهی آگاه و بصیر بسپاریم، تاکید کرد: نگذاریم این کشور عظیم که دشمن دور تا دورش را گرفته‌ و همه هدفش از بین بردن اسلام است، غرق در مشکلات شود.
کد خبر : 252831

به گزارش خبرنگار سیاسی خبرگزاری آنا، حجت الاسلام و المسلمین محمد امامی کاشانی در خطبه های نماز جمعه تهران، سانحه دردناک و درگذشت 32 نفر از ملوانان و سرنشینان کشتی نفتکش را تسلیت گفت و برای خانواده‌های آنان طلب صبر و برای شهادت این نفتکش طلب رحمت و مغفرت کرد.


وی در ادامه با اشاره به نامه حضرت امیر به مالک اشتر در مورد حکومت کردن و چگونگی رفتار با مردم گفت: در این نامه به مالک درباره ضعفا، مریض‌ها و محتاجین و افرادی که آبرومند هستند و ابراز نمی‌کنند سفارش شده‌است. امیرالمومنین تأکید داشتند که حقوق کشور اسلامی باید مصون باشد و هرکسی نگاه کرد بداند این کشور اسلامی است.


امام جمعه موقت تهران گفت: حضرت علی (ع) به مالک متذکر شده‌اند که اگر مراعات گرفتارها و محتاج‌ها را نکردیم، چه بسا دشمنان با هزینه کردن پول و انرژی، گرفتاری مردم را ببینید و آنان را تحریک کنند.


وی افزود: اگر در یکی از شهرستان‌های ما کارخانه‌ای تعطیل شد، باید دید مشکل کجاست؛ اجناس قابل عرضه و صادر کردن نیست؟ نقدینگی کم است؟ مدیریت ضعیف است؟ علت هرچه بود به آن برسیم، راه بسته نیست.


حل مشکل را به جوان‌ها و نخبگان دانشگاهی آگاه و بصیر بسپاریم


حجت الاسلام و المسلمین امام کاشانی تاکید کرد: مشکل را به جوان‌ها و نخبگان دانشگاهی آگاه و بصیر بسپاریم، نگذاریم این کشور عظیم که دشمن دور تا دورش را گرفته و همه هدفش از بین بردن اسلام است، غرق در مشکلات شود؛ مشکل را حل کنیم.


امام جمعه موقت تهران گفت: جهان اسلام باید شجاعت، دلسوزی و وحدت کلمه داشته باشد. می‌بینیم که از طرفی صهیونیسم به دنبال ریشه‌کن کردن کشورهای اسلامی است و از طرفی دیگر آل سعود از آمریکا حمایت می‎‌کند، این واقعیت دنیاست. در این دنیا، جهان اسلام به شجاعت و انسجام نیاز دارد.


وی تأکید کرد: در کشور ما هم باید انسجام و وحدت حول محور ولایت باشد، با حرف و حدیث نمی‌توان مشکل را حل کرد، باید علت‌ها بررسی شود که چه کنیم کارگرها بیکار و کارگاه ها تعطیل نشود.


حضرت فاطمه (س) اسوه همه انسان‌هاست


وی با اشاره به آغاز ماه جمادی الاول و فاطمیه گفت: شخصیت اهل بیت (ع) یک شخصیت استنثایی است. با اینکه این همه محافل و مراسم مذهبی برپا می‌شود و درباره اهل بیت پیامبر(ص) سخن گفته می‌شود باز هم می‌بینیم که مقام آنها شناخته نشده است.


خطیب نمازجمعه تهران گفت: انسان در مسیر کمال و رشد انسان به رشد علمی، رشد اخلاقی و رشد اجتماعی در فکر و در کردار نیاز دارد تا به یک انسان کامل تبدیل شود. بشر همه انسان ناقص هستند و در هر عصر و زمان یک انسان کامل است که او بر پهنه جهان مسلط است؛ عالم و انسان و آینده و قیامت را می‌شناسد.


آیت الله امامی کاشانی با اشاره به «محدثه» یکی از القاب حضرت فاطمه زهرا (س) تصریح کرد: محدثه یعنی فردی که به او حدیث می گفتند، یعنی از عالم بالا با او صحبت می‌کردند و مسائل و مطالب جهان و آینده را مطرح می‌کردند، به این دلیل است که به حضرت فاطمه(س) محدثه می گفتند.


امام جمعه موقت تهران گفت: «محدثه» یعنی از عالم بالا با او صحبت می‌کردند، مسائل جهان و آینده را با او مطرح می‌کردند. به همین دلیل این لقب را به ایشان داده‌اند و و همه این آگاهی‌ها و نشان دادن واقعیات آینده و دنیا، همه در مصحف فاطمه (س) است. مصحف فاطمه چیست؟ بیان کرده اند، وقتی پیامبر رحلت فرمودند فاطمه (س) سخت محزون و غمگین بود، او را حزن و اندوه روز به روز ضعیفتر می‌کرد و توانش را از بین می‌برد، جبرئیل امین بر ایشان نازل شد و گفت خداوند فرمان داده با شما صحبت کنم و از آینده بگویم. البته اینکه جبرئیل بیاید و تسلیت بگوید و آینده را شرح دهد به شریعت مربوط نیست.


در حدیث دیگری آمده است: وقتی که پیامبر در احتزار بودند ، فاطمه(س) بسیار گریه می‌کرد به طوری حضرت فرمودند: فاطمه چیست که تو را به گریه انداخته است؟ فاطمه(س) پاسخ داد: این بی سامانی است که بعد از شما می‌بینم، شرایط امت اسلام دگرگون خواهد شد.پیامبر فرمود برای ما خداوند چیزهایی قرار داده، از همین حسین(ع) خداوند نه امام خواهد آورد که آخرین آن مهدی (ع) است.


امام جمعه موقت تهران با تأکید بر شخصیت حضرت فاطمه (س) گفت: فاطمه شخصیتی است که جهان جلوی چشم اوست و به همه حقایق آگاه است، آنچه از آثار فاطمه می‌بینیم تراوشاتی از این شعور و جایگاه است. او اسوه همه انسان‌هاست نه فقط خانم‌ها. از ایشان باید یاد گرفت، ‌باید درس گرفت.


وی با تأکید بر راه و روش حضرت فاطمه(س) تصریح کرد: همه باید او را الگو قرار دهند. در بذل و انفاقش، در کمک کردن، عفت، تقوا و حجاب از او یاد بگیریم و منش و روش را حفظ کنیم.


انتهای پیام/

ارسال نظر