صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

ورزش

سلامت

پژوهش

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

علم +

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری

چگونه از داغ شدن گوشی خود جلوگیری کنیم؟

داغ شدن گوشی مسئله‌ای است که اغلب شما با آن مواجه شده‌اید در این حالت شاید فعالیت برخی نرم‌افزارها موقتا قطع شوند. در این گونه مواقع باید ضمن حفظ خونسردی، بهترین راهکار را انتخاب کنید.
کد خبر : 252757

به گزارش گروه رسانه های دیگر آنا، اکثر گوشی‌های هوشمند نیز دارای اقدامات پیشگیرانه ایمنی هستند.


اگر گوشی‌ هوشمند شروع به داغ شدن کند، ممکن است به طور خودکار برخی قابلیت‌ها را غیرفعال سازد، فلش دوربین را خاموش کند یا قدرت پردازشی و عملکرد گوشی را کاهش دهد تا زمانی که دوباره دما به وضعیت نرمال برسد.


با اینحال باز هم این احتمال هست که گوشی هوشمندتان داغ بماند و حتی داغ‌تر شود. در اینجاست که باید خودتان دست به کار شوید و جان گوشی دلبندتان را نجات دهید.


در ادامه برخی از رایج‌ترین اقداماتی که بایستی در رابطه با داغ شدن گوشی هوشمندتان انجام دهید، توضیح داده شده است.


اگر باتری متورم شده است


اگر باتری گوشی‌تان باد کرده و لبه‌های گوشی را از هم باز کرده یا حتی موجب ترک شده است؛ یا گوشی‌تان به طور غیر عادی داغ می‌شود، مقصر کسی نیست جز باتری لیتیومی آن که ممکن است آتش بگیرد یا منفجر شود! پس قبل از آنکه دود شوید و به آسمان بروید، اجالتا این اقدامات را انجام دهید:


گوشی را خاموش کنید.


به هیچ عنوان آن را شارژ نکنید و یا مورد استفاده مجدد قرار ندهید.


اگر دارای گارانتی است با نمایندگی برای تعویض آن تماس بگیرد (البته نه با این گوشی در حال انفجار)


بعد از خارج کردن بمب لیتیومی (باتری سابق) از گوشی، آن را به یک مرکز بازیافت مجاز تحویل دهید!


باد کردن گوشی اتفاقی نادر است (نه در ایران) ولی گاها پیش خواهد آمد، البته همیشه داغ شدن گوشی مربوط به باتری نیست، اما درصورت بروز این وضعیت و باد کردن و داغ شدن صفحه قسمت باتری، شک نکنید که اشکال کار از باتری است.


اگر گوشی در حال شارژ است


زمانی که شما گوشی‌تان را شارژ می‌کنید، به طور معمول قدری گرم می‌شود. این به دلیل واکنش‌های شیمیایی درون باتری در حین شارژ است اما اگر حس کردید که گوشی بیش از حد عادی داغ شده است به احتمال زیاد این مربوط به شارژر گوشی است. خب اکنون چه کار کنیم؟


گوشی را از شارژر جدا و در جایی قرار دهید تا خنک شود.


مجددا با یک شارژر استاندارد امتحان کنید یا شارژری که مشابه شارژر خودتان باشد.


اگر باز هم گوشی داغ شد، با نمایندگی تماس بگیرید !


اگر گوشی در زیر آفتاب قرار گرفته است


ساده‌ترین کار برداشتنش از مقابل آفتاب است تا بیشتر از این داغ نشود (حتی جا گذاشتن گوشی داخل ماشین، در یک روز بسیار گرم). چون اکثر گوشی‌ها دارای قطعات تیره و فلزی هستند و به راحتی حرارت را جذب می‌کنند و ممکن است دمای آنها به حدی زیاد شود که دستتان را بسوزاند. در این وضعیت اقدامات زیر را انجام دهید.


گوشی را خاموش کنید و در یک مکان خنک قرار دهید.


زمانی که خارج منزل هستید، گوشی را در معرض آفتاب قرار ندهید.


در حقیقت گوشی نیاز دارد که روزانه مدتی را در مکانی خنک به استراحت بپردازد. طبق دستورالعمل‌های ایمنی، گوشی شما باید طی این مدت خاموش شود تا از خسارت‌های احتمالی خورشید به گوشی جلوگیری به عمل آید، مگر اینکه شما در بیابان یا صحرا قرار داشته و چاره‌ای دیگر پیش روی نباشد!


اگر گوشی در حال فعالیت سنگین است


اگر شما در حال انجام بازی‌های سه بعدی هستید یا به ادیت ویدیو می‌پردازید، طبیعتا گوشی داغ خواهد شد. بدترین چیزی که در این لحظه اتفاق می‌افتد، اتمام سریع شارژ باتری و هم زمان با آن کاهش عملکرد به علت دمای بالای ایجاد شده است.


همواره گوشی‌های نسل جدید از نسل‌های قبلی قدرتمندتر هستند که این امر اغلب به خاطر نیاز بازی‌ها، برنامه‌ها و اپلیکیشن‌های جدید به سخت افزار و قدرت بیشتر است. اما گاها همچنان بر روی همان سخت افزار قدیمی از آن‌ها استفاده می‌شود و در نتیجه این احتمال وجود دارد که سخت افزار قدیمی توانایی و کشش اجرای بدون مشکل این بازی‌ها و برنامه‌ها را برای مدت زمان طولانی نداشته باشد.


پس اگر به طور مداوم با مشکل لگ و هنگ مواجه شدید، به این معناست که سخت افزار گوشی شما توانایی اجرای این برنامه‌ها را ندارد و باید به فکر آپگرید گوشی باشید!


اما اگر به تازگی گوشی را آپگرید کرده‌اید


اغلب زمانی که شما گوشی را آپگرید می‌کنید، مخصوصا گوشی‌های اورجینال، در پس زمینه پردازش‌های زیادی در حال انجام است. برای مثال در iOS 10، اپل به طور خودکار تگ‌های عکس را به اپلیکیشن Photos می‌افزود تا چهره‌ها و اشیا را تشخیص دهد!


تلفن همراه در زمستان چه امکاناتی باید داشته باشد؟


هر عکس که شما می‌گرفتید به طور خودکار تگ می‌خورد، اما اگر هزاران عکس در دل گوشی بود چه اتفاقی می‌افتاد؟ خب مشخص است، چند روز بعد از آپگرید گوشی، زمانی که شما در حال استفاده نیستید این چند هزار عکس در حال تگ خوردن هستند، شاید بگویید اشکالی به وجود نمی‌آید، اما باید این نکته را بدانید که تگ خوردن عکس‌ها سبب وارد آمدن فشار بسیار سنگینی به پردازشگر گوشی می‌شود. پس این کاملا عادی است که چند روز بعد از آپگرید گوشی، دمای آن از حد معمول بالاتر باشد.


این دست اتفاقات در سیستم عامل‌های مختلف مشابه است. چند روز بعد از آپگرید، در پس زمینه، اتفاقات زیادی در جریان است و سبب بالا رفتن دمای گوشی در این چند روز می‌شوند و مصرف شارژ باتری افزایش می‌یابد. معمولا بعد از حدود یک هفته شرایط به وضع عادی باز می‌گردد اما اگر اینطور نشد، ممکن است مشکلی بزرگ‌تر وجود داشته باشد؛ هر چند در اغلب مواقع موقتی است.


در نهایت باید بدانید که در بیشتر اوقات که گوشیتان داغ می‌شود به خاطر فعالیت شدید CPU است نه چیز دیگر. البته این دلیل آن نیست همیشه هم بی‌خیال باشید. لازم است اگر به هر دلیل مشکوک شدید که گرما به خاطر باتری است، بدون لحظه‌ای درنگ با نمایندگی یا تعمیرکار مجاز تماس بگیرید.


منبع:‌باشگاه خبرنگاران جوان


انتهای پیام/

برچسب ها: ترفند موبایل
ارسال نظر