صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۱:۳۰ - ۰۷ بهمن ۱۳۹۶
عضو فراکسیون امید مجلس:

نگاه جناحی حاکم بر نقدها باعث می‌شود دولت آن‌ها را جدی نگیرد

نایب رئیس کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس گفت: دولت باید به عنوان نهاد اجرایی کشور مورد نقد قرار گیرد اما نگاه سیاسی جناحی حاکم بر نقدها سبب می‌شود دولت انتقادات را جدی نگیرد.
کد خبر : 252494

داوود محمدی در گفت‌وگو با خبرنگار پارلمانی خبرگزاری آنا درباره نقد به دولت و شخص رئیس جمهور، اظهار داشت: نقد ضرورت جامعه ماست و بایستی در تمامی حوزه‌ها جاری و ساری شود اما اینکه نقد چگونه انجام شود، مهم است. نقد باید بااطلاع صورت گیرد. شما هر پدیده‌ای را که بخواهید نقد کنید اول باید آن را به خوبی بشناسید و عناصر و جوانب گوناگون آن را مورد مطالعه قرار دهید.


وی افزود: در جامعه ما نقد در جایگاه خود قرار نگرفته و ضوابط نقد نهادینه نشده است. بنابراین به دنبال هر نقدی که در کشور ما صورت می گیرد، ده‌ها مساله دیگر به وجود می‌آید که مجبور می شویم اصل نقد را نقد کنیم!


نماینده مردم تهران، ری، شمیرانات اسلامشهر و پردیس با بیان اینکه هم مجلس نیاز به نقد شدن دارد و هم دولت، گفت: تصور می کنم ما جوانب نقد را رعایت نکرده‌ایم و عمدتا یک نگاه سیاسی جناحی بر نقدهای ما حاکم می شود. درنتیجه دولت هم انتقادات را جدی نمی گیرد.


محمدی افزود: به هر حال وظیفه جامعه و حاکمیت این است که تمام جوانب نقد را بررسی کرده و در کشور جاری کند. سلامت یک تشکیلات در این است که از سوی مردم نقد شود. حتی اگر اصول اولیه نقد رعایت نشود، ما نمی توانیم به طور کلی نقد را تعطیل کنیم. نقد باید همچنان وجود داشته باشد؛ منتها حرمت افراد و نهادها باید نگه داشته شود.


عضو مجمع نمایندگان استان تهران ادامه داد: اینکه دولت به عنوان قوه مجریه و نهادی که مسائل اجرایی کشور را به عهده دارد زیر نقد قرار گرفته و فعالیت‌های آن تجزیه و تحلیل شود، امر خوبی است اما ما در کشور اصول نقد را رعایت نمی کنیم.


وی با اشاره به اهمیت اطلاعات کافی برای نقد تصریح کرد: اطلاع داشتن مردم از نهادها و کارهایی که در کشور انجام می شود، خیلی مهم است اما متاسفانه اطلاع‌رسانی و شفاف‌سازی در کشور به خوبی انجام نمی گیرد. مردم فاقد اطلاعات لازم هستند و عدم اطلاع‌رسانی و نبود شفافیت یک دسته از مشکلات را برای جامعه ایجاد می کند.


عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس تاکید کرد: اگر اطلاعات به‌جا و در زمان خود به مردم داده شود و شفاف‌سازی صورت بگیرد، خیلی از نگرانی‌ها برطرف شده و جلوی بسیاری از فسادها و تخلفات هم گرفته می شود.


انتهای پیام/

ارسال نظر