صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

ورزش

سلامت

پژوهش

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

علم +

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۲:۱۱ - ۲۷ دی ۱۳۹۶

ایجاد هسته مرکزی از نشریات موجود در ISC و گردآوری نشریات با اعتبار بالاتر

وزیر علوم، تحقیقات و فناوری در نشست شورای راهبری پایگاه استنادی علوم جهان اسلام تاکید کرد: در راستای توجه بیشتر به نمایه‌سازی مجلات کیفی‌تر در ISC، یک هسته مرکزی از نشریات موجود در ISC ایجاد و نشریات با اعتبار بالاتر گردآوری شود.
کد خبر : 252296

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، دکتر منصور غلامی در این نشست که با حضور اعضای حقیقی و حقوقی راهبری پایگاه استنادی علوم جهان اسلام برگزار شد، ضمن تبیین اهمیت جایگاه بین‌المللی پایگاه استنادی علوم جهان اسلام و بخصوص در کشورهای اسلامی، گسترش فعالیت‌های مرتبط را در حوزه‌های مختلف بین‌الدولی کشورهای اسلامی خواستار شد.


دکتر مسعود برومند، معاون پژوهش و فناوری وزارت علوم نیز در این نشست بر اهمیت و توجه به شاخص‌های علمی در برگزاری همایش‌ها در کشور تاکید کرد و از بازنگری آیین‌نامه ثبت همایش‌ها و ابلاغ آن در آینده نزدیک خبر داد.


دکتر محمدجواد دهقانی رئیس پایگاه استنادی علوم جهان اسلام ( ISC )، نیز گزارشی از عملکرد و دستاوردهای چهار سال اخیر این پایگاه در بخش‌های مختلف از جمله برگزاری نشست‌ها و کارگاه‌های پژوهشی ارتقای جایگاه علمی دانشگاه‌های مختلف در داخل کشور و نیز دانشگاه‌های معتبر در سایر کشورهای اسلامی ارائه کرد.


در این نشست همچنین برنامه‌های پیشنهادی پایگاه استنادی علوم جهان اسلام در سال آینده ارائه و مقرر شد کمیته اجرایی متشکل از نمایندگان کشورهای اسلامی تشکیل و با فعال کردن این کمیته فعالیت‌های آتی پایگاه استنادی علوم جهان اسلام با همفکری و مشورت سایر کشورها در قالب این کمیته اجرایی صورت گیرد.


در ادامه اعضای شورا راهبری پایگاه استنادی علوم جهان اسلام، با تاکید بر توسعه و استمرار فعالیت‌های بین‌المللی پایگاه، درخصوص «لزوم توجه به شاخص‌های علمی در روند ثبت همایش‌ها در پایگاه» و «برنامه‌ریزی درخصوص توجه به سایر شاخص‌های توسعه علمی ازجمله نوآوری و تجاری‌سازی» مطالبی ارائه کردند.


انتهای پیام/

ارسال نظر