صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

ورزش

سلامت

پژوهش

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

علم +

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۱:۰۰ - ۲۷ دی ۱۳۹۶

ایستگاه فضایی سرگردان چینی تا 3 ماه دیگر به زمین برخورد می‌کند

تخمین‌های مختلف نشان می‌دهد ایستگاه فضایی سرگردان چینی تا سه ماه دیگر به زمین برخورد می‌کند و کشورهای ترکیه، اسپانیا، هند، یونان و بخشی از آمریکا مکان احتمالی فرود آن هستند.
کد خبر : 252228

به گزارش گروه رسانه‌های دیگر خبرگزاری آنا، تخمین‌های دوباره محققان نشان می‌دهد ایستگاه فضایی چینی که چندی پیش در آسمان سرگردان شد، سه ماه آتی به زمین بر‌می‌گردد.


ایستگاه فضایی Tiangong-۱ که دور زمین مدار می‌زند، حاوی مواد شیمیایی بسیار سمی است و احتمالا بین ماه‌های آوریل و مارس به زمین برخورد کند. البته بخش اعظم ایستگاه هنگام ورود به اتمسفر می‌سوزد اما ۱۰ تا ۴۰ درصد آن که حاوی مواد خطرناک است، به زمین می‌رسد. از سوی دیگر طبق آمار سازمان فضایی چین، متوسط ارتفاع مدار Tiangong-۱ از 289/1 کیلومتر به 281/3 کیلومتر رسیده است.


بنیادهای فضایی مختلفی سراسر جهان مشغول رصد این ایستگاه هستند. در همین راستا در روزهای اخیر سه پیش‌بینی مختلف از زمان برخورد آن با زمین اعلام شده است.


محققان سازمان فضایی اروپا در پاریس نیز مسیر این ایستگاه را رصد می‌کنند. در همین راستا ESA پیش‌بینی خود از زمان ورود ایستگاه به اتمسفر زمین را تغییر داده و آن را بین ۱۷ مارس تا ۲۱ آوریل اعلام کرده است. این یکی از دقیق‌ترین پیش‌بینی‌های موجود در این باره است.


از سوی دیگر وب‌سایت Satflare به طور آنلاین و سه‌بعدی مسیر ۱۵ هزار ماهواره را رصد می‌کند. طبق محاسبات این وب‌سایت احتمالا Tiangong-۱ در سه ماه آتی وارد اتمسفر زمین شود. شرکت آئرواسپیس در کالیفرنیا نیز پیش‌بینی می‌کند Tiangong-۱ در اواسط ماه مارس وارد اتمسفر زمین شود. البته ممکن است تاریخ دقیق آن دو هفته جا به جا شود.


از سوی دیگر هرچند مکان دقیق ایستگاه مشخص نیست اما ESA منطقه احتمالی فرود را تخمین زده است. طبق این تخمین کشورهای اسپانیا، ایتالیا، ترکیه، یونان، هند و بخش‌هایی از آمریکا مکان احتمالی فرود ایستگاه فضایی چینی هستند.


منبع: مهر


انتهای پیام/

ارسال نظر