صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۲:۰۸ - ۰۶ تير ۱۳۹۴
کیانوش‌راد در ارزیابی جلسه ضیافت افطاری روحانی با سیاسیون:

جریانات سیاسی منطق گفت‌وگو را بپذیرند

کیانوش‌راد گفت: اتکا به مبانی اصلی مورد توافق تمام نیروهای سیاسی از جمله قانون اساسی می‌تواند مبنای قابل قبولی برای گفت‌وگوی گروه‌های مختلف سیاسی در یک جامعه مبتنی بر قانون باشد.
کد خبر : 25210

محمد کیانوش‌راد، نماینده سابق مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگو با خبرنگار سیاسی خبرگزاری آنا، در ارزیابی ضیافت افطاری رئیس‌جمهوری با شخصیت‌های سیاسی اظهار کرد: از هر جلسه باید در حد کارکرد و شرایطی که دارد انتظار داشته باشیم. به‌هرحال یک ضیافت افطاری بود که با حضور گروه‌های مختلف برگزار شد. در صورتی که همه جریانات سیاسی منطق گفت‌وگو را بپذیرند، به این معنا که شکل‌گیری هر ایده مبتنی بر درک طرف مقابل باشد، در این صورت این نشست‌ها را صرفا به عنوان یک مقدمه بسیار ابتدایی، می‌توان ارزبابی کرد.


کیانوش‌راد گفت: به‌هرحال اتکا به مبانی اصلی مورد توافق تمام نیروهای سیاسی از جمله قانون اساسی و حاکمیت ملی و پذیرش ساز و کارهای دموکراتیک و مردم‌سالارانه در تمامی امور می‌تواند مبنای قابل قبولی برای گفت‌وگوی گروه‌های مختلف سیاسی در یک جامعه مبتنی بر قانون باشد.


او ادامه داد: روشن است هنگامی که از فاصله نزدیک‌تر با همدیگر سخن بگوییم قاعدتا صدایمان را هم آرام‌تر خواهیم کرد و این می‌تواند زمینه بهتری برای درک سخن طرف مقابل باشد.


این فعال سیاسی اصلاح‌طلب افزود: همانگونه که یکی از دوستان در این جمع پیشنهاد داد که مرکزی به عنوان مرکز گفت‌وگوی ملی تشکیل شود، می‌تواند ایده خوبی برای کارهای عملی در این زمینه باشد.


کیانوش‌راد تصریح کرد: البته روشن است به صرف طرح و ایده و به صرف بیان خواسته‌های مطلوب‌مان هیچ امری تحقق پیدا نمی‌کند؛ جز آنکه از خودمان شروع کنیم و یک قدم به پیش بگذاریم.


وی گفت: مراکزی مثل مرکز مطالعات و پژوهش‌های مجلس یا مرکز تحقیقات استراتژیک ریاست جمهوری یا مجامعی که عهده‌دار کارهای مطالعات در سطح ملی هستند، باید قدم‌های عملیاتی در این جهت تعریف کنند و زمینه‌های نوعی آشتی ملی و نزدیک‌تر شدن گروه‌های سیاسی را به همدیگر حول محور قانون اساسی به عنوان اصلی‌ترین میثاق مردم ایران ایجاد کنند.


انتهای پیام/

ارسال نظر