صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۲:۳۲ - ۲۶ دی ۱۳۹۶
رئیس مجلس ترکیه در کنفرانس مجالس کشورهای اسلامی:

انتقال پایتخت رژیم صهیونیستی از تلاویو به قدس محکوم است

رئیس مجلس ترکیه در سیزدهمین کنفرانس مجالس کشورهای عضو سازمان همکاری‌های اسلامی گفت: ادیان ابراهیمی نیز هیچ اقدامی در این راستا اقدام آمریکا درمورد انتقال رژیم صهیونیستی را محکوم کردند؛ البته کشور فلسطین تشکیل شود.
کد خبر : 251902

به گزارش حوزه پارلمانی گروه سیاسی خبرگزاری آنا، اسماعیل قهرمان رئیس مجلس ترکیه در سیزدهمین کنفرانس مجالس کشورهای عضو سازمان همکاری‌های اسلامی گفت: با دعوت اردوغان رئیس جمهور ترکیه نشستی درباره مساله قدس داشتیم که اقدام آمریکا مبنی بر انتقال پایتخت رژیم صهیونیستی از تلاویو به قدس محکوم شد.


وی افزود: شورای امنیت سازمان ملل طی قطعنامه‌ای درمورد مساله فلسطین منتشر کرد اما توسط آمریکا وتو شد، این مساله نشان داد شورای امنیت و سازمان ملل نمی‌توانند آلام جهانی را التیام بخشند.


رئیس مجلس ترکیه در ادامه خاطرنشان کرد: بنابراین باید در ساختار شورای امنیت سازمان ملل تجدیدنظری صورت گیرد.


وی ادامه داد: در مجمع عمومی سازمان ملل نیز مصوبه‌ای تعیین شد که این مساله نشان داد جهان بزرگتر از چند کشور شورای امنیت است.


قهرمان بر همین اساس اضافه کرد: ادیان ابراهیمی نیز هیچ اقدامی در این راستا اقدام آمریکا درمورد انتقال رژیم صهیونیستی را محکوم کردند؛ البته کشور فلسطین تشکیل شود.


«اوضاع مسلمانان روهینگیا بسیار بحرانی است که در این رابطه کشور ترکیه این مسائل را پایش می‌کند، البته در این زمینه طرح ابتکاری ترکیه در سازمان ملل مورد بحث و گفت‌وگو قرار گرفته و مسلمانان در این راستا باید به سرزمین اصلی خود بازگردند که در این رابطه توافقی بین بنگلادش و میانمار انجام شد.


وی در ادامه عنوان کرد: سازمان‌های امدادرسانی و هلال‌احمر کشور ترکیه از روهینگیا باید حمایت کنند که در این راستا حمایت‌های خود را ابراز کردیم و همواره به دنبال چاره هستیم؛ البته اقدامات کره شمالی هم در این رابطه مهم محسوب می‌شود چرا که بدون توجه به قطعنامه‌ها و تحریم‌ها همچنان به آزمایش‌های هسته‌ای ادامه می‌دهد.»


قهرمان افزود: ترکیه همواره مسائل مسالمت‌‌آمیز و بشردوستانه را به عنوان اساس کار خود می‌شناسد البته باید گفته شود 3.5 میلیون آواره سوری را پناه دادیم تا از این طریق مرهمی بر درد مردم سوریه باشد.


رئیس مجلس ترکیه خاطرنشان کرد: سیاست ما همواره درب‌های باز برای مردم سوریه است، البته اردوغان رئیس جمهور این کشور با همکاری و حمایت روسای کشورهای ایران و روسیه از ثبات سیاسی و وحدت عراق حمایت خود را نشان دادند که این مساله بسیار مهم و قابل توجه است.


وی ادامه داد: عراق توانسته در جنگ علیه داعش پیروز شود که در این رابطه امیدواریم این کشور به یک صلح دائم برسد و در این رابطه ترکیه حمایت‌های خود را از عراق ادامه خواهد داد.


رئیس مجلس ترکیه یادآور شد: رئیس جمهور ترکیه با توجه به مسئولیتی که در سازمان همکاری اسلامی دارد به رسالت خود درباره میانجیگری میان کشورها عمل کرده است.


قهرمان ادامه داد: ترکیه به دنبال این است برای مقابله با بحران کنونی ظرفیت‌سازی کند.


رئیس مجلس ترکیه عنوان کرد: موضوع قبرس شمالی باید مورد توجه قرار گیرد چرا که مردمانش مورد تبعیض‌های ناروا قرار گرفته‌اند که باید در این رابطه توجهات جدی صورت گیرد و صلح پایدار در انی جزیره برقرار شود؛ همچنین باید از مسلمانان قبرس، ترک‌تبار قبرس حمایت شود.


وی در بخش پایانی سخنان خود خاطرنشان کرد: نباید فراموش کنیم که اولویت‌های کشورهای اسلامی فلسطین است البته باید به تراژدی موجود در افغانستان پایان داد؛ البته در چند هفته اخیر شاهد بودیم که تظاهراتی در ایران صورت گرفت اما سخنان رئیس‌جمهور ایران در این زمینه مثبت بود و ما خوشحالیم که این اعتراضات به صورت مسالمت‌آمیزی پایان یافت.


انتهای پیام/

ارسال نظر