صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۲:۱۴ - ۲۶ دی ۱۳۹۶
معاون آموزش و پژوهش سازمان حفاظت محیط‌ زیست:

اجرای دقیق قانون هوای پاک حق نفس کشیدن را به شهروندان باز می‌گرداند

معاون آموزش و پژوهش سازمان حفاظت محیط‌ زیست با اشاره به قانون هوای پاک گفت:قانون هوای پاک «قانون نفس» است و اجرایی کردن این قانون، برگ دیگری از اسناد بالادستی است.
کد خبر : 251881

به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری آنا، کاوه مدنی، معاون آموزش و پژوهش سازمان حفاظت محیط‌ زیست در نشست تخصصی اجرایی کردن قانون هوای پاک اظهار کرد: قانون هوای پاک را «قانون نفس» نامیدیم و فریاد زدیم برای اینکه اعتقاد داریم اجرای این قانون، حق «نفس» را به شهروندان برمی‌گرداند. برنامه ما آن است که در سازمان حفاظت محیط‌ زیست کمتر حرف بزنیم و شعار بدهیم و بیشتر بر اجرای برنامه‌ها و قوانین تمرکز کنیم برهمین اساس تمرکز ما بر استفاده از جایگاه قانونی سازمان حفاظت محیط زیست به عنوان نهاد نظارتی است؛ برای اینکه هدایتگر باشد.


وی اجرایی کردن این قانون را برگ دیگری از اسناد بالادستی دانست که برای آن زحمت کشیده شده است البته حل مشکل محیط‌ زیست توسط یک نهاد و دستگاه مقدور نیست؛ مشکلات را باید کنار هم و با فرهنگ تیمی حل کنیم و کار تیمی را تمرین کنیم.


مدنی با بیان اینکه تصویب این قوانین، پروسه‌ طولانی و طاقت‌فرسایی داشته است، افزود: شعاری که با آن، کار خود را در سازمان محیط‌ زیست آغاز کردیم «۸۰ میلیون محیط‌ بان» بود؛ حفاظت و پاسداری محیط‌ زیست و احیای آنچه از دست داده‌ایم در محیط‌ زیست توسط دولت به تنهایی مقدور نیست، اما آنچه در کشور رخ داده، آن است که توپ را از زمینی به زمین دیگر می‌اندازیم و این خطرناک است.


معاون آموزش و پژوهش سازمان حفاظت محیط‌ زیست با بیان اینکه رئیس‌جمهور به آلودگی هوا به عنوان یکی از چهار اولویت اصلی که به ما ابلاغ کرده، پرداخته است، افزود: مشکلات ریزگرد، آب و آلودگی هوا وجود دارد اما هر روز بی‌تفاوت در مورد آن صحبت می‌کنیم و بدون مشارکت مردم حل نمی‌شود. از صحبت کردن در مورد این مشکلات خسته شده‌ایم و مردم هم خسته‌ شده‌اند اما بدون همراهی و مشارکت آنها، این مشکلات حل نمی‌شود.


وی یادآور شد: این اجحاف در حق مردم است اگر حالا که همه چیز خراب شده، از مردم کمک بخواهیم؛ مشکل طی سال‌ها شکل گرفته و با یک قانون قابل حل نیست. سازمان محیط‌ زیست یک رهبر و یک تسهیل‌گر است و آنچه مردم از آن بخواهند، باید حقوق مردم و محیط‌ زیست را پاسداری کند.


انتهای پیام/

ارسال نظر