صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۰:۵۶ - ۲۹ دی ۱۳۹۶
دبیر انجمن اسلامی دانشجویان دانشگاه امیرکبیر مطرح کرد؛

کاهش ارتباط تشکل‌های دانشجویی با مردم/ برای مطالبه‌گری، تخصصی‌ به مسائل ورود می‌کنیم

دبیر انجمن اسلامی دانشجویان دانشگاه امیرکبیر معتقد است: جنبش دانشجویی که پیشتازی خود را مدتی از دست داد‌ه‌بود با اتفاقات اخیر، بیدارتر شده‌است.
کد خبر : 251632

علی دهقان در گفت‌وگو با خبرنگار گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، درباره پیگیری مطالبات اقتصادی مردم توسط جنبش‌های دانشجویی اظهار کرد: نوع برخورد دولت و مجلس شورای اسلامی، نسبت به اتفاقات اخیر و اعتراضات مردم به گونه‌ای بود که جنبش دانشجویی لازم است در برنامه‌ریز‌هایی که از قبل، برای پیگیری مطالبات داشت، تجدید نظری انجام دهد و راهکار جدید برای مواجهه با دولت داشته باشد.


وی افزود: به نظرم در حال حاضر وظیفه جنبش دانشجویی نسبت به قبل متفاوت شده است و باید در موضوع اعتراضات مردم آوانگاردتر از قبل عمل کند، اعتراضات مردم به حق است و این توقع وجود دارد که تشکل‌ها در پیگیری دغدغه‌ها مردم پیشتاز شود. اکنون وقت آن است که جنبش دانشجویی به طور جدی ورود کند، صدای مردم شود و از کسی هم نترسد.


دهقان اضافه کرد: انجمن اسلامی دانشجویان دانشگاه امیرکبیر در حال برنامه‌ریزی برای برگزاری، سلسه برنامه‌هایی برای تغییر نوع مواجهه با اقداماتی است که دولت انجام می‌دهد. واردات افزایش پیدا کرده است و این موجب دامن زدن بیشتر به بیکاری می‌شود، برجام و تحریم‌های جدید و اتفاقات دیگر، نیاز دارد که جنس مطالیات تشکل‌ها تغییر پیدا کند.


وی عنوان کرد: در همین راستا ما قصد داریم در ترم آینده به این موضوعات به صورت تخصصی‌ بپردازیم.


ارتباط تشکل‌های دانشجویی با مردم کاهش یافته است


دبیر انجمن اسلامی دانشجویان دانشگاه امیرکبیر درباره تاثیرگذاری مطالبه‌‌گری جنبش دانشجویی تصریح کرد: در یکسری مسائل اقدامات جنبش دانشجویی تاثیرگذار بوده، اما تعداد آن بسیار محدود بوده است، وام ازدواج که توسط جنبش دانشجویی پیگیری شد جزو آخرین اقدامات تشکل‌های دانشجویی بود.


دهقان عنوان کرد: فکر می‌کنم جنبش دانشجویی پیشتازی خود را مدتی از دست داد و دچار غفلتی شده بود ولی با این اتفاقاتی که رخ داد، کمی بیدارتر شده است و باید اقداماتی انجام دهد که مردم نقش جنبش دانشجویی را ببینند.


وی درباره عملکرد جنبش دانشجویی و تشکل‌ها گفت: تشکل‌های دانشجویی به خصوص تشکل‌های انقلابی، ارتباطشان با مردم کاهش یافته است، این معضل وجود دارد و ما هم به آن پی بردیم و به دنبال این هستیم که مشکل را بر طرف کنیم و در جهت برقراری ارتباط بیشتر با بدنه مردم اقداماتی انجام دهیم.


دبیر انجمن اسلامی دانشجویان دانشگاه امیرکبیر با اشاره به نوع نگاه مردم به جنبش دانشجویی بیان کرد: آنچه که مردم از جنبش‌های دانشجویی می‌بینند و به این دلیل خیلی امیدی به اقدام موثر توسط تشکل‌ها ندارند، صرفا اقدامات سیاسی تشکل‌ها در برابر مواضع اصولگراها و اصلاح‌طلبان است.


دهقان درباره سواستفاده جریان‌های سیاسی از دانشجویان ودانشگاه‌ها عنوان کرد: اصولگرایان و اصلاح‌طلبان در ابتدای ورود به مجلس شورای اسلامی و دولت، شعارهای عوام‌پسند می‌دهند و مردم که می‌بینند جنبش دانشجویی در برابر اینها به صورت جدی مقابله نمی‌کند و مطالبه نمی‌کند و گاهی همراهی نیز می‌کند، به تشکل‌ها به عنوان زبان گویای احزاب و جریان‌ها نگاه می‌کنند


وی افزود: وقتی وظیفه اصلی جنبش دانشجویی که نقد و مطالبه از این جریانات است را از دانشجویان ندید‌ه‌‌اند، به ذهنیت مردم از تشکل‌ها دامن زده می‌شود و این واقعا به نظر من درست است.


دهقان همچنین در ادامه گفت: البته تشکل‌های پیشتازی وجود داشته که مردم برایشان مهم بوده است و پیگیری‌هایی داشته‌اند، اما شاید صدایشان خیلی رسا نبوده و شنیده نشده است.


دبیر انجمن اسلامی دانشجویان دانشگاه امیرکبیر درباره عدم همبستگی جنبش دانشجویی بیان کرد: من عامل این موضوع را جریان‌های سیاسی می‌دانم، که با بی‌اعتنایی سیاسی خود، جایگاهی که باید برای دانشگاه و دانشجو قائل باشند، نیستند و تمام این دلایل جمعا باعث شده است که تشکل‌های دانشجویی از مردم فاصله بگیرند.


وی ادامه داد: برآیندی که از تشکل‌ها می‌بینیم، برآیند مثبت در راستای هم‌افزایی و پیگیری منویات مقام معظم رهبری است. مشکل اصلی همان سیاست‌های دولت و مجلس شورای اسلامی و به طور کلی سیاسیون در برابر دانشگاه و دانشجوست.



انتهای پیام/

ارسال نظر